2ος Αγώνας Τριάθλου : Το Pulse 100 επίσημος υποστηρικτής

Το Pulse 100 θα είναι στον 2 Αγώνα Τριάθλου Σαρωνικού για να εμψυχώσει και να δώσει τεχνικές, και όχι μόνο, συμβουλές στους αθλητές που θα λάβουν μέρος. Στον χώρο τερματισμού και χώρο αλλαγών θα υπάρχει περίπτερο με προιόντα της εταιρείας.

To Pulse 100 είναι ένα εξιδεικευμένο κατάστημα με είδη τριάθλου, ποδηλασίας και τρεξίματος.

 

Εξοπλισμός Ποδηλασίας

Στους χώρους του καταστήματος θα βρείτε από full-suspension mountain bikes και κούρσες carbon μέχρι city/fitness-bikes, παιδικά, ηλεκτρικά και σπαστά ποδήλατα αλλά και επαγγελματικό εξειδικευμένο service για οποιαδήποτε επιδιόρθωση ή αναβάθμιση χρειάζεται το ποδήλατό σας. Τοποθετήστε στο ποδήλατό σας περιφερειακά και gadgets από επώνυμους και αξιόπιστους κατασκευαστές. Ελάτε να σας συμβουλεύσουμε για το σωστό ντύσιμο και την επιλογή του κατάλληλου ρουχισμού για να απολαμβάνετε τη ποδηλατοβόλτα σας υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες!

 

Εξοπλισμός Τρεξίματος

Το έμπειρο προσωπικό του PULSE100 μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα υποδήματα που ταιριάζουν στον τύπο του πέλματός σας και στον τρόπο βάδισης, μέσω της υψηλής τεχνολογίας του Running Motion Analysis, καθώς και να σας προτείνει εξοπλισμό, όπως σακίδια, υδροδοχεία, ισοθερμικά, τεχνικές μπλούζες και σορτς, διαπνέοντα αντιανεμικά και αδιάβροχα μπουφάν, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, το Pulse100 συνεργάζεται με τους πιο γνωστούς και ποιοτικούς outdoor κατασκευαστές, διαθέτοντας ρουχισμό και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας για κάθε εποχή του χρόνου. Θα βρείτε από ελαφρά, ανθεκτικά και δροσερά UV-υφάσματαγια το καλοκαίρι έως ζεστά shells με εξαιρετική διαπνοή και θερμομόνωση για το χειμώνα.

 

Επιλογή Παπουτσιών Τρεξίματος

…για τον λόγο αυτό διαλέγουμε μαζί το παπούτσι που ταιριάζει στον τύπο του πέλματός σας, ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή στήριξη κατά το τρέξιμο και να αποφύγετε τραυματισμούς…Το PULSE100 σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία υποδημάτων από γνωστούς κατασκευαστές και για διάφορες χρήσεις (περπάτημα, τρέξιμο στο δρόμο/ταρτάν, spikes, παπούτσια trail-running, τριαθλητικά παπούτσια…), ενώ το έμπειρο προσωπικό θα σας βοηθήσει να διαλέξετε ποιο από όλα ταιριάζει στον τύπο βαδίσματος…Με τη χρήση βιντεοκάμερας υψηλής ανάλυσης έχετε τη δυνατότητα να δείτε από “πρώτο χέρι” πώς ο τύπος του υποδήματος επηρεάζει τον τρόπο που τρέχετε.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

 

Τατοϊου 102 –TK. 146 71 Ν.Ερυθραία

 

Τηλ.: 210 62 03 155 & Fax: 210 62 03 148- Email : info@pulse100.gr

 

Υπέυθυνος επικοινωνίας : Γιάννης Παπαγιάννης

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)