Ολα έτοιμα για τον αυριανό αγώνα τριάθλου στην Ψάθα Αττικής.

Ολα έτοιμα στην Ψάθα για τον αυριανό αγώνα τριάθλου. Οι διοργανωτές μας διαβεβαίωσαν ότι έχουν απομακρυνθεί όλα τα χώματα από την διαδρομή της ποδηλασίας και ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες επισκευές οδοστρώματος για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο αγώνας. Ηδη 150 και πλέον αθλητές έχουν αποστείλει την αίτηση εγγραφής. Ο αγώνας ξεκινάει στις 10:30 όμως θα είναι χρήσιμο οι αθλητές να είναι στο σημείο του αγώνα από τις 9:00. Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας την βεβαίωση ιατρού.

Για οποιονδήποτε θέλει τελευτεία στιγμή να δηλώσει συμμετοχή ή να βοηθήσει εθελοντικά στην διοργάνωση δημοσιεύουμε εκ νέου την προκήρυξη των διοργανωτών.

 

Προκήρυξη Αγώνων Ατομικού και Ομαδικού Τριάθλου «ΨΑΘΑΘΛΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2012» υπό την αιγίδα του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Ψάθα Αττικής την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 με πρώτη εκκίνηση στις 10:30 πμ. η οποία θα περιλαμβάνει 750 μέτρα κολύμπι, 20 χιλιόμετρα ποδηλασία (Ψάθα-Αλεποχώρι-Ψάθα) και 5 χιλιόμετρα τρέξιμο.  Η 2η εκκίνηση που θα γίνει στις 11πμ. και προσφέρεται επίσης για όλες τις ηλικίες, περιλαμβάνει 150 μέτρα κολύμπι, 2000 μέτρα ποδηλασία και 500 μέτρα τρέξιμο.Οι αποστάσεις ποδηλασίας-τρεξίματος είναι επίπεδες. Οι αθλητές στο ατομικό και ομαδικό της 1ης εκκίνησης θα χρονομετρηθούν.Στο ομαδικό τρίαθλο, οι ομάδες μπορούν να αποτελούνται από 2 ή 3 αθλητές, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας(>18 ετών). Οι τριαθλητές για να λάβουν συμμετοχή θα πρέπει να φέρουν απαραιτήτως κολυμβητικό σκουφάκι και ποδηλατικό κράνος ενώ οι μικροί αθλητές  πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους. Και στις 2 εκκινήσεις θα βραβευθούν με κύπελλα οι 3 πρώτοι αθλητές-αθλήτριες ( στο ατομικό) και στα ομαδικά με 1 κύπελλο.Θα βραβευθούν επίσης οι ηλικιακά μικρότεροι-μεγαλύτεροι ενώ όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικά μετάλλια. Για την ασφάλεια των αθλητών έχει προβλεφθεί παρουσία γιατρού, κλιμακίου τροχαίας και τμήμα εθελοντών διασωστών. Η λίστα θα κλείσει με τους πρώτους 200 δηλωθέντες αθλητές-ομάδες (ατομικό-ομαδικό) της μεγάλης απόστασης και τους πρώτους 100 της μικρής. Για δηλώσεις συμμετοχής, με ονοματεπώνυμο και έτος γέννησης, στο fax: 2105550826 και στο email του δήμου : beam.mandra@gmail.com

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6945536280  (Τάσος Σταθόπουλος) 6-8 μμ. και στο τηλ. 6972580488 (Θανάσης Κανελλόπουλος) 10πμ-9μμ.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)