Τρίαθλο : 2ο Ψάθαθλον (Προκήρυξη & Αίτηση Συμμετοχής)

Προκήρυξη  αγώνων ατομικού και ομαδικού Τριάθλου  ‘’2ον ΨΑΘΑΘΛΟΝ  ΑΤΤΙΚΗΣ’’ υπό την αιγίδα του Δήμου ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ  ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Ψάθα  Αττικής στις 2 Ιουνίου 2013  στα πλαίσια μαζικού αθλητισμού και επίσης  για φιλανθρωπικό σκοπό υπέρ του Συλλόγου Γονιών  Παιδιών με Νεοπλασματική  Ασθένεια  ‘’ΦΛΟΓΑ’’. Ο  αγώνας της μεγάλης απόστασης με ώρα  εκκίνησης στις 8 π.μ,  περιλαμβάνει  (750 μέτρα κολύμπι)- (20  χιλιόμετρα ποδηλασία)  Ψάθα –Αλεποχώρι- Ψάθα  – (5 χιλιόμετρα τρέξιμο).  Οι  τριαθλητές του παραπάνω αγώνα θα πρέπει να καταβάλλουν συμβολικά για την συμμετοχή τους 15 ευρώ.

Ο συμμετέχων αθλητής θα αναγράφει το όνομά του στο έντυπο κατάθεσης στα βιβλιάρια του ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ»  ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου υπ’ αριθμ. 00088570368-5 IBAN TT GR9509611010000000885703685 και θα το αποστέλλει στο τηλ-fax 2263320002 ή 210-5317826 ή Ηλεκτρονικά: diamantisgio@gmail.com

Η μικρή απόσταση  με ώρα εκκίνησης στις 10π.μ περιλαμβάνει (150 μέτρα κολύμπι) (2.000 μέτρα ποδηλασία)  (500 μέτρα τρέξιμο).  Το μικρό τρίαθλον που απευθύνεται στους  μαθητές είναι δωρεάν. Οι  αποστάσεις ποδηλασίας- τρεξίματος είναι επίπεδες και στους δύο αγώνες. Ομαδικό με τρεις αθλητές-ες για κάθε αγώνισμα ξεχωριστά θα υπάρξει μόνο στο μεγάλο τρίαθλο στο οποίο  οι αθλητές θα  χρονομετρηθούν. Οι  τριαθλητές για να λάβουν συμμετοχή θα πρέπει να φέρουν απαραιτήτως κολυμβητικό σκουφάκι και ποδηλατικό κράνος. Οι τζούνιορς αθλητές-τριες θα συνοδεύονται από τους γονείς τους στην γραμματεία για τον αριθμό συμμετοχής τους και έχουν το δικαίωμα να κολυμπήσουν με  (μπρατσάκια) και να ποδηλατήσουν με (βοηθητικές ρόδες).  Και στους δυο αγώνες   θα βραβευτούν με κύπελλα οι τρείς πρώτοι –πρώτες  στο  ατομικό και τα ομαδικά  με ένα κύπελλο.  Όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικά μετάλλια. Για την ασφάλεια των αθλητών στο αγώνα θα  προβλεφτούν  τα ανάλογα μέτρα  και οι αθλητές απαραίτητα να  έχουν ιατρικό πιστοποιητικό υγείας.

Η   εκκίνηση του μεγάλου τριάθλου  γίνεται  νωρίτερα από πέρυσι για να αποφευχθεί η μεγάλη κάθοδος των  αυτοκινήτων η οποία δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό  το έργο  της τροχαίας για την ασφάλεια των αθλητών στο αγώνισμα της ποδηλασίας. Οι ενδιαφερόμενοι του λεκανοπεδίου Αττικής  μπορούν να έρθουν  στην πανέμορφη  περιοχή της Ψάθας- Αλεποχωρίου  μέσω Μάνδρας-Βιλλίων,  ή μέσω Μεγάρων.  Για δηλώσεις συμμετοχής με την συνημμένη αίτηση Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 24-5-2013 με την συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής και αποστολή στο fax 2263320002 και 2105317826 ή ηλεκτρονικά diamantisgio@gmail.com.

Για τυχόν πληροφορίες και όχι για δηλώσεις συμμέτοχης μπορείτε να επικοινωνείτε στο 6945536280 18:00-20:00 καθημερινές.

Ψάθαθλον Τρίαθλο Αίτηση Συμμετοχής

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)