Pool Triathlon 2024 by TriMore (10-11/2/2024)

Το 2ο In Pool TRIathlon Chalandri 2024 μπαίνει στην τελική ευθεία και ανανεωμένο/βελτιωμένο ανοίγει τις εγγραφές του για να υποδεχθεί 300 αθλητές που είναι ή θα γίνουν Τριαθλητές!

Το In Pool TRIathlon 7,8k (συνολικής απόστασης 7,8 χιλιομέτρων), αποτελείται από τα τρία σπορ πυραμιδωτή διάταξη, ώστε να είναι παρακολουθήσιμη από την κερκίδα η εξέλιξη και εύκολα διακριτό ποιος αθλητής προηγείται.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης, οι εγγραφές πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας της TicketMaster και οι συμμετέχοντες θα επιλέξουν απ’ ευθείας κατά την καταχώρηση των στοιχείων τους, την ώρα και την ημέρα που επιθυμούν να αγωνιστούν, σταδιακά συμπληρώνοντας τις 25 σειρές των 12 κάθε φορά αθλητών, ανεξαρτήτως φύλου.

Ο Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, επικεφαλής της TRIMORE Sport EventsXTERRA Greece, γεμάτος ανυπομονησία είπε: “Μια δυναμική χρονιά κλείνει επιτυχώς και το ξεκίνημα της επόμενης προμηνύει ακόμη μεγαλύτερη ένταση και δράση. Με χαρά και ανυπομονησία σχεδιάζουμε το πρώτο Τρίαθλο της χρονιάς, θερμοκοιτίδα νέων Τριαθλητών και παράλληλα πεδίο ενθουσιώδους άσκησης του σπορ που αγαπάμε. Έχοντας βελτιώσει τον τρόπο διεξαγωγής του αγώνα, αναμένουμε ακόμη περισσότερους αθλητές φέτος και πιο συναρπαστική εξέλιξη και παρακολούθηση. Φιλοδοξούμε, με την κατάλληλη επικοινωνία, να προσελκύσουμε πολύ κόσμο, να παρακολουθήσει και αγαπήσει αυτό το σπορ, που εύκολα μπορεί οποιοσδήποτε επισκέπτεται κάποιο γυμναστήριο και κάνει διάδρομο και ποδήλατο, αν τα έχει έστω και ελάχιστα καλά με το νερό.. να το αγαπήσει και γιατί όχι.. να διαπρέψει. Είμαστε σίγουροι ότι νέα ταλέντα μπορούν να ξεπηδήξουν από τους συμμετέχοντες στο In Pool TRIathlon Chalandri και ανυπομονούμε να τους γνωρίσουμε. Παράλληλα, απευθυνόμενοι όπως πάντα και στη νέα γενιά, φιλοδοξούμε να παρακινήσουμε πολλά πιτσιρίκια να έρθουν πιο κοντά στην άθληση και τη φιλοσοφία της ευεξίας και ευδαιμονίας που πρεσβεύουμε!”.

Οι σειρές και το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα, έχουν ως εξής:

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)