Peugeot Road Bikes 2021

Peugeot Road Bikes 2021 : Ετοιμοπαράδοτα από το Triathlon Lab Athens

Τα θρυλικά ποδήλατα δρόμου Peugeot έχουν περάσει σε μία νέα εποχή και πλέον διατίθενται και στην Ελλάδα.

Το brand ανήκει πλέον στην Eurocyle που ανήκουν αρκετά γνωστά brand όπως η Bianchi και όλα αυτά επιχειρηματικά διαχειρίζονται  από το όμιλο Grimaldi.

Τα στελέχη του  Triathlon Lab Athens eshop (www.triathlonlab.gr) είδαν από κοντά όλα τα μοντέλα δρόμου της εταιρείας για το 2021 και τα προτείνουμε στους τριαθλητές ως πραγματική value for money επιλογή.

Στην Ελλάδα η εισαγωγή των ποδηλάτων γίνεται από τo Molho Group.

O ιδρυτής του Triathlon Lab Γιάννης Ψαρέλης μας ανέφερε σχετικά : «Για όλους εμάς που αγαπάμε την ποδηλασία δρόμου η επιστροφή της Peugeot είναι κάτι συγκινητικό. Πριν να δω τα μοντέλα του 2021 φοβόμουν ότι σχεδιαστικά θα είχε μείνει η εταιρεία σε κάποια retro γραμμή. Όμως αυτό δεν ισχύει. Είναι μία μοντέρνα γραμμή που όμως δεν θυμίζει κάποιο άλλο Brand. Προτείνω σε όλους τους λάτρεις της ποδηλασίας δρόμου και τους τριαθλητές να τα δουν από κοντά. Θεωρώ ότι θα είναι μία πολύ ευχάριστη έκπληξη για εκείνους όπως ήταν και για εμένα. Πέρα από το σχέδιο η ποιότητα των περιφερειακών και ανταλλακτικών συνιστά ξεκάθαρα μία value for money επιλογή. Τέλος το γεγονός ότι η ευθύνη του brand στην Ελλάδα ανήκει στην molho group και το πλαίσιο εισαγωγής και διανομής έχει σχεδιασθεί και οργανωθεί από τον πλέον έμπειρο και επιτυχημένο manager στο χώρο της Ελληνικού Ποδηλάτου κ.Δημήτρη Αλεξίου αποτελεί εγγύηση για εμάς και τους καταναλωτές ότι η υποστήριξη θα είναι καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο Brand».

Triathlon Lab Athens

Υπεύθυνος Επικοινωνίας – Γιάννης Ψαρέλης

Τηλ. +30 210 9838 364 (Δευτέρα – Παρασκευή : 10:00 – 17:00)

Κινητό : +30 6937170260 (Δευτέρα – Σάββατο : 10:00 – 21:00)

Email : info@triathlonlab.gr

www.triathlonlab.gr

Peugeot Road Bikes 2021 :

Peugeot Road Bikes 2021

peugeot-r15-28-

peugeot-r15-28-

 

Peugeot-_0057_R02-Carbone-Ultegra-1

Peugeot-_0057_R02-Carbone-Ultegra-1

 

 

 

 

Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Peugeot
Product Name
Peugeot Road Bikes 2021

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)