Pearl Izumi Iso Transition

Ολοι οι τριαθλητές χαίρονται να βλέπουν προιόντα τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες του Τριάθλου.

Η Pearl Izumi είναι μία εταιρεία που η αναπτυξή της – εκτός Ιαπωνίας- οφείλεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό στην εμμονή της να δημιουργεί προιόντα απόλυτα εξιδεικευμένα για τους Τριαθλητές.

Ηταν από τις πρώτες εταιρείες που είχαν καταλάβει ότι το Τρίαθλο θα αναπτυχθεί με πολύ γρήγορους ρυθμούς και έτσι δημιούργησε μία εξιδεικευμένη σειρά προιόντων για τις ανάγκες των Τριαθλητών.

Για την νέα της γκάμα η Pearl Izumi συνεργάστηκε με τον δύο φορές νικητής του Ironman στην Χαβάη Tim de Boom.

Δοκιμάσαμε το Iso Transition στην έκθεση ποδηλάτου Bike Festival και νιώσαμε ότι είναι σαν να φοράς κάλτσα και να τρέχεις δίχως να φοράς παπούτσι.

Εχει ελαστικά κορδόνια και στην φτέρνα έχει θηλιά (ακριβώς την ίδια που έχουν τα τριαθλητικά παπούτσια ποδηλασίας) ώστε να μπαίνει εύκολα.

Εχει δοθεί μεγάλη έμφαση στην καλή διαπνοότητα ώστε να απομακρύνεται πολύ γρήγορα ο ιδρώτας καθώς και το νερό το οποίο πέφτει καθώς προσπαθούμε να αναπληρώσουμε νερά στους σταθμούς ανεφοδιασμού.

Το παπούτσι είναι καθαρά αγωνιστικό αλλά παρ’ ολα αυτά έχει καλή απορροφητικότητα. Ομως σίγουρα δεν είναι κατάλληλο για πολύ βαρείς δρομείς. Εχει σχεδιαστεί ώστε να κάνουμε προσωπικό ρεκόρ στα 5/ 10 χιλιόμετρα.

Στην Ελλάδα, μετά την εξαγορά της  Pearl Izumi από την Shimano, η N. Mανιατόπουλος ΑΕ έχει την αποκλειστική ευθύνη για την διαχείρηση του brand και την διανομή και πώληση των προιόντων Pearl Izumi.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Νίκος Μανιατόπουλος ΑΕ στο 210 93 19 933-4. Υπεύθυνος κ. Κωνσταντίνος Κατροδαύλης (εμαιλ : salesath@idealbikes.gr).


About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)