Peak Performance : ZV7C Caffeine Energy Gel

Το ZV7C Caffeine Energy Gel παίρνει την υψηλά αποτελεσματική φόρμουλα ZV7 Energy Gel και την ‘τονώνει’ με ένα συνεργιστικό μίγμα από καφεΐνη και Τυροζίνη.

Τα 160mg καφεΐνης πιέζει το πετάλι της επιτάχυνσης, μειώνοντας την προσπάθεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης και του αγώνα, ενώ η τυροζίνη βάζει ‘πνευματικό καύσιμο’ στο ντεπόζιτο. Κάθε gel προσφέρει το πρόσθετο χτύπημα που χρειάζεται για να ανέβει η συγκέντρωση, τα αντανακλαστικά και η απόδοση σε διαφορετικό επίπεδο.

 

To ZV7C Caffeine Energy Gel αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους καλύτερους αθλητές αντοχής του κόσμου και το μοναδικό του μέγεθος είναι ΤΟ στάνταρ στο πλαίσιο της προ γκρουπ.

 

Τι κάνει το ZV7 διαφορετικό; Το Caffeine Energy Gel παίρνει την υψηλά αποτελεσματική φόρμουλα ZV7 Energy Gel και την ‘τονώνει’ με ένα συνεργιστικό μίγμα από καφεΐνη και Τυροζίνη. Η καφεΐνη πιέζει το πετάλι της επιτάχυνσης και η τυροζίνη βάζει ‘ψυχικό καύσιμο’ στο ντεπόζιτο. Ενώστε το με 50g υδατανθράκων για να τροφοδοτήσετε τους μύες σας και έχετε μια φόρμουλα νικητή.

 

Γιατί 160mg καφεΐνης; Κάθε gel ZV7C περιέχει 160mg καφεΐνης, που επιστημονικά αποδεδειγμένα αυξάνει την πνευματική και φυσική απόδοση. Αυτή ενώνεται με Τυροζίνη για να τονώσει αποτελεσματικά τους γύρους σας!

 

Πόσα gel καφεΐνης θα πρέπει να πάρω κατά τη διάρκεια ενός γύρου; Το ZV7C Caffeine gel είναι ένα πολύ δυνατό προϊόν, λαμβάνοντας 1 gel 90 λεπτά πριν από το τέλος ενός τομέα προπόνησης ή αγώνα θα προσφέρει μια παρατεταμένη ενδυνάμωση της απόδοσης. Για μικρούς αγώνες, όπως δοκιμές μικρού χρονικού διαστήματος, αγώνες δρόμου και criteriums λαμβάνεται 1 gel 60 με 90 λεπτά πριν τον διαγωνισμό.

 

Τα gel ενέργειας προσφέρουν ένα από τους ακρογωνιαίους λίθους της θρέψης για αθλητές αντοχής και επαγγελματίες ποδηλάτες. Το gel καφεΐνης της Zipvit χρησιμοποιεί της ίδιας τάξης τεχνολογία υδατανθράκων με το ZV7 gel ενέργειας αλλά τη συνδυάζει με ένα συνεργιστικό μίγμα καφεΐνης και τυροζίνης.

 

Η Καφεΐνη πιέζει το πετάλι της επιτάχυνσης ενώ ο πρόδρομος της αδρεναλίνης, η τυροζίνη βάζει ‘πνευματικό καύσιμο’ στο ντεπόζιτο. Ενώ πολλά προϊόντα περιέχουν καφεΐνη, λίγα προϊόντα περιέχουν αρκετή ώστε να παρέχουν τα υποτιθέμενα οφέλη απόδοσης.

 

Εξαρχής, το ZV7c Energy gel περιείχε επιστημονικά αποδεδειγμένα ποσοστά από τα ενεργά συστατικά. Σε ελέγχους με αθλητές στην αρχή της σεζόν του 2009 είχαν περισσότερη δύναμη και ένιωθαν πιο έτοιμοι για δράση στο τέλος της προπόνησης, ακόμα κι όταν κατανάλωναν ούτως ή άλλως καφέ.

 

Για πρώτη φορά το ZV7c Energy Gel χρησιμοποιήθηκε στους αγώνες Roger Hammond που η Zipvit πήρε την νίκη από την πρώτη φάση.

 

Κατά τη διάρκεια την σεζόν του 2009 το ZV7 gel χρησιμοποιήθηκε για να πάρει νίκες σε όλο το Tour of Italy, στο Tour De France και στο Tour of Spain. Παρά την άμεση επιτυχία το ZV9 υποβλήθηκε σε περαιτέρω ανάπτυξη, πρώτα βελτιώνοντας την γεύση, έπειτα τη ροή και τελικά την παράδοση υδατανθράκων. Το αποτέλεσμα είναι το πρώτο στην κατηγορία του στην παράδοση ενέργειας, με δυνατά τονωτικά αποτελέσματα για την αντιμετώπιση της πνευματικής και φυσικής κούρασης.

 

Τιμή: € 1,99 (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 13%)

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Επίσημος αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο είναι  η εταιρεία ΑθανασόπουλοA.E.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας : κ. Αλέξης Αθανασόπουλος

Τηλ: 210 7700832 – 210 7779575

 

E-mail:   info@athospharm.gr

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)