Σημαδούρα Ασφαλείας για open water

  • Σημαδούρα Ασφάλειας 20 λίτρων  από την Ισπανική εταιρεία Blunae τον leader στο Open Water

  • Υψηλή ποιότητα υλικών και υφασμάτων

  • Δύο ανεξάρτητοι θάλαμοι για τυχόν απρόοπτα που μπορούν να προκαλέσουν απώλεια αέρα από τον ένα θάλαμο

  • Εργονομική λαβή

  • Ζώνη με δυνατότητα μείωσης ή αύξησης του μήκους

  • Απόλυτα στεγνό ενδιάμεσο τμήμα για την αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων (κλειδιά, κινητό)

  • Δωρεάν σκουφάκι σιλικόνης αξίας 9 ευρώ για να ενισχύσουν την ορατότητα του κολυμβητή από σκάφη

Buddyswim Drybag 20ltΕίναι σχεδιασμένο για ασφάλεια και αποθήκευση προσωπικών πραγμάτων κατά τη διάρκεια κολύμβησης στη θάλασσα.

Το φωτεινό πορτοκαλί/ φούξια/ κίτρινο χρώμα σας κρατά ορατούς στα σκάφη. H σημαδούρα ασφάλειας  BUDDYSWIM για κολυμβητές ανοιχτού νερού παρέχει τη βέλτιστη ορατότητα από σκάφη ή / και από την ακτή.

Το σύστημα διπλού αερόσακου/ αεροθαλάμου σας επιτρέπει να χρησιμοποιείται ως συσκευή ασφαλείας σε περίπτωση που χρειαστεί να ξεκουραστείτε.

Η υψηλή πλευστότητά του επιτρέπει στον κολυμβητή να ξεκουραστεί και να το χρησιμοποιήσει ως πλωτήρα αν είναι απαραίτητο.

Το Dry Bag Buoy από την BUDDYSWIM διαθέτει δύο ανεξάρτητους θαλάμους αέρα έτσι ώστε ο σημαντήρας να μην ξεφουσκώνει εντελώς σε περίπτωση παρακέντησης ή απώλειας αέρα.

Μπορεί επίσης να διατηρήσει τα τιμαλφή σας ασφαλή και στεγνά. Επιπλέον, το 100% στεγνό εσωτερικό τμήμα σας επιτρέπει να αποθηκεύετε προσωπικά αντικείμενα εντελώς στεγνά ενώ κολυμπάτε.

ΔΩΡΕΑΝ πορτοκαλί σκουφάκι κολύμβησης από  σιλικόνη περιλαμβάνεται για να αυξήσει τα σημεία ορατότητας του κολυμβητή στο νερό.

Σε καμία περίπτωση ο σημαντήρας δεν αντικαθιστά ένα σωσίβιο.

Τιμή λιανικής (με 24%ΦΠΑ) :

37,90 για τις σημαδούρες των 20 λίτρων

41,90 για τις σημαδούρες των 28 λίτρων με την εξωτερική θήκη αποθήκευσης σε ορατή θέση του κινητού ή του GPS

Μεταφορικά Κόστη (courier) : 3 ευρώ (εντός αθηνών) – 6 για την υπόλοιπη Ελλάδα – 11 ευρώ για δυσπρόσιτες περιοχές). Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ.

Εισαγωγή & Διάθεση :

Triathlon Lab

Email : smartsportcoach@hotmail.com

Κινητό : +30 6937170260

www.triathlonworld.gr

SAFETY BUOY FOR OPEN WATER SWIMMERS

SAFETY BUOY FOR OPEN WATER SWIMMERS

SAFETY BUOY FOR OPEN WATER SWIMMERS

Drybag BuddySwim LLS 20lt, Orange

Drybag BuddySwim LLS 20lt, Orange

 

 

Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Blunae
Product Name
Drybag BuddySwim LLS 20lt, Orange

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.