H GENESIS Pharma χορηγός της πρωταθλήτριας μαραθώνιας κολύμβησης Κέλλυς Αραούζου

H GENESIS Pharma χορηγός της πρωταθλήτριας

μαραθώνιας κολύμβησης Κέλλυς Αραούζου

 

Την πρωταθλήτρια μαραθώνιας κολύμβησης Κέλλυ Αραούζου στηρίζει ως χορηγός η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία GENESIS Pharma, υποστηρίζοντας  έμπρακτα την προετοιμασία της για συμμετοχή και διάκριση στην κορυφαία στιγμή του παγκόσμιου αθλητισμού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στο Ρίο το 2016.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma, κος Κωνσταντίνος Ευριπίδης, αναφέρθηκε στην απόφαση της εταιρείας: «Στηρίζουμε την προετοιμασία της Κέλλυς καταρχάς γιατί πιστεύουμε στην ίδια, στη θέληση και τις δυνατότητές της, αλλά και γιατί θεωρούμε πως η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι σήμερα απαραίτητη ώστε να ξεπεραστούν τα οικονομικά εμπόδια που αντιμετωπίζουν αρκετά νέα παιδιά στο χώρο του αθλητισμού. Ελπίζουμε αυτή η απόφασή μας να βρει μιμητές, καθώς όλοι οι αθλητές μας αξίζει να έχουν την πλήρη και έμπρακτη υποστήριξη που είναι τόσο απαραίτητη ώστε να μπορούν να δώσουν όλη τους την ενέργεια και την ψυχή στο άθλημά τους, χωρίς εμπόδια και δυσκολίες. Ευχόμαστε στην Κέλλυ καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μας και θα είμαστε δίπλα της σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας της».

Η Κέλλυ Αραούζου δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ πολύ την GENESIS Pharma και προσωπικά τον κ. Ευριπίδη. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις πως έχεις την υποστήριξη που απαιτείται σε μια προετοιμασία στην οποία σίγουρα η προσπάθεια και η θέληση μετράει πάνω από όλα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως απαιτεί και πόρους».

Η πρωταθλήτρια open water Κέλλυ Αραούζου έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες έως σήμερα και έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις. Είναι γεννημένη το 1991 και είναι τελειόφοιτη του Παιδαγωγικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι πιο σημαντικές διεθνείς της διακρίσεις:

 • 2008, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων: ασημένιο μετάλλιο στα 1.500μ κολύμβησης
  • 2009, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νεανίδων: χρυσό μετάλλιο στα 3χλμ και χάλκινο στα 5χλμ ανοιχτής θάλασσας
  • 2010, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: χρυσό μετάλλιο στα 5χλμ ανοιχτής θάλασσας
  • 2011, Παγκόσμιο Κύπελλο: χάλκινο μετάλλιο στα 10χλμ ανοιχτής θάλασσας
  • 2012, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: ασημένιο μετάλλιο στα 5χλμ και 10 χλμ ανοιχτής θάλασσας
   • 2013, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: ασημένιο μετάλλιο στα 5χλμ team event, 4η θέση στα 5χλμ και στα 10χλμ ανοιχτής θάλασσας, 2η θέση στο test event 5χλμ ανοιχτής θάλασσας και 4η θέση στο test event 10χλμ ανοιχτής θάλασσας

Kelly Araouzou 2

Summary
Article Name
Open water swimming_araouzou
Description
H GENESIS Pharma χορηγός της πρωταθλήτριας μαραθώνιας κολύμβησης Κέλλυς Αραούζου
Author

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)