Κολυμβητήριο : Ολυμπιακό Κέντρο Κολύμβησης Αθηνών

Αθληση Κοινού

Το Ολυμπιακό κέντρο κολύμβησης αθηνών παρέχει την δυνατότητα άθλησης στην πισίνα κοινού για ιδιώτες.

Λειτουργία πισίνας από 19/09/2011 έως 10/08/2012.

Τιμολόγιο

Κόστος Εγγραφής                           30 € εφάπαξ

Ημερήσιο Εισιτήριο                        5€

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

1.Κάρτα Πολλαπλών Επισκέψεων Α

Επιλέγοντας την Κάρτα Πολλαπλών επισκέψεων παρέχεται έκπτωση 20% επί της τιμής του ημερήσιου εισιτηρίου. Έτσι έχετε 20 χρήσεις χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Κόστος  80€

2.Κάρτα Πολλαπλών Επισκέψεων Β

Η Κάρτα αυτή παρέχει ακριβώς τα ίδια προνόμια με την κάρτα Α με έκπτωση 40% επί της τιμής του ημερήσιου εισιτηρίου. Παρέχεται αποκλειστικά σε ειδικές ομάδες πολιτών (πολύτεκνους-αθλητές-συνταξιούχους).

Κόστος  60€

3.Οικογένεια χ 2

Με παράλληλη εγγραφή 2 μελών της οικογένειάς σας δικαιούστε την Κάρτα Πολλαπλών Επισκέψεων Β.!!

Κόστος 60 €

4.1 χ 1

Κάθε ενεργό μέλος δικαιούται πέντε(5) δωρεάν επισκέψεις στην Πισίνα Κοινού για κάθε νέα εγγραφή μέλους που θα μας συστήσει.!!!

5.ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

Ομαδικό πρόγραμμα άνω των πέντε (5) ατόμων που απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων-εταιρειών. Ισχύει κάθε μέρα πρωινές ώρες 08.00-10.00.

Κόστος ημερήσιου εισιτηρίου 3 €.

 

6.SWIMMINGATOAKA

Απευθύνεται αποκλειστικά σε Τουριστικά Γραφεία-Πράκτορες και δίνεται η δυνατότητα να προγραμματίσουν  για τους πελάτες τους (group) να κάνουν χρήση της  Πισίνας Κοινού με μειωμένο κόστος.

Κόστος  4€/άτομο.

Με την εγγραφή σας στην Πισίνα Κοινού θα λάβετε ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ όπου εκτός από Κολύμβηση θα δικαιούστε και έκπτωση  από 10%–20% σε προγράμματα που προσφέρονται στον χώρο του Κολυμβητηρίου όπως

PILATES, YOGA, ZUMBA DANCING, PERSONAL TRAINING, ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΜΑΣΑΖ, AQUAAEROBICS

Και σύντομα θα δημιουργηθούν προγράμματα  εκγύμνασης –βάρη και αερόβια γυμναστική—κολύμβηση για εγκύους—σάουνα-water sports για παιδιά.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ–ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΙΣΙΝΑΣ ΚΟΙΝΟΥ  2106868435

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ     oakaswim@otenet.gr

 

ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ: 18-65

ΩΡΑΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ :08:00-19:30,

ΣΑΒΒΑΤΟ : 09:00-16:00

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Ιατρική βεβαίωση από παθολόγο,δερματολόγο και για κυρίες γυναικολόγο οι οποίες  ανανεώνονται ετησίως

2. Δύο φωτογραφίες τύπου ταυτότητας.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)