Κρατική Τηλεόραση : Επεσαν οι μάσκες

Δυστυχώς οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύφτηκε για ακόμα μία φορά ότι οι δημοσιογράφοι όχι απλώς δεν εκτελούν λειτούργημα αλλά παίζουν πολιτικά/ κομματικά παιχνίδια.

Σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης του κ. Καμμένου προσπαθούσαν να τον γελιοποιήσουν η κα. Ελλη Στάη με απαράδεκτο ειρωνικό τρόπο και ο κ. Νίκος Φελέκης (δημοσιογράφος του www.matrix24.gr )  κάνοντας συνεχείς διακοπές ώστε να σπάσει τον ειρμό της σκέψης του.

Δεν έχει σημασία εάν κάποιος είναι δεξιός ή αριστερός εάν συμπαθεί ή όχι τον κ.Καμμένο και τους «Ανεξάρτητους Ελληνες». Εμείς δεν ανήκουμε στους υποστηρικτές του όμως σήμερα μας έγινε πολύ πιο συμπαθής που τους ξεσκέπασε και δεν δέχτηκε την απαράδεκτη συμπεριφορά τους. Είναι σαφές ότι προσπάθησαν να τον γελοιοποιήσουν ώστε να ανακόψουν την πορεία του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις παίρνει το 10% και αποτελεί την νούμερο ένα απειλεί για τα μνημονιακά κόμματα και την Νέα Δημοκρατία.

Την ίδια στάση βέβαια είχε ο ίδιος δημοσιογράφος απέναντι σε αρχηγούς κομμάτων όπως ο κ. Τσίπρας αλλά σήμερα ήταν τελείως απροκάλυπτη η στάση του.

Η διοίκηση της ΝΕΤ και η κα. Στάη πρέπει να καταλάβουν ότι δουλεύουν για τον ελληνικό λαό και όχι για την ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ και ότι δεν μπορεί να ειρωνεύεται δημόσια οποιονδήποτε καλεσμένο της. Η ειρωνεία δεν είναι μέρος της δημοσιογραφικής εργασίας. Ας μάθει ορισμένα πράγματα η κα. Στάη από τον κ. Αρβανίτη που είναι στην πρωινή ενημέρωση. Ετσι θα έπρεπε να είναι. Αλλιώς ας περιοριστεί στο να παρουσιάζει ειδήσεις.

Ο κ. Νίκος Φελέκης θα πρέπει να γίνει πιο ταπεινός να μην διακόπτει συνεχώς την σκέψη των καλεσμένων του. Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι συνεχώς σε όλες τις εκπομπές. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως η ΝΕΤ έχει επιλέξει έναν συνεργάτη – υπεύθυνο επικοινωνίας πρώην πρωθυπουργού – που είναι παντρεμένος με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ- για να απευθύνει ερωτήσεις στην προεκλογική περίοδο. Τυχαίο;

H ΕΣΗΕΑ τί λέει για όλα αυτά; Αυτός είναι ο κώδικος δεοντολογίας που προωθεί στα μέλη της; Γιατί δεν παρεμβαίνει για να καταγγείλει την στάση της ΝΕΤ;

 

Ποιος είναι όμως ο Νίκος Φελέκης;

Μέχρι πρότινος εκδότης- διευθυντής της εφημερίδας «Κόσμος του Επενδυτή». Διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Γ. Παπανδρέου και το «όλον ΠΑΣΟΚ». Τακτικός συνομιλητής του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όπως και η σύζυγός του- ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά. Έχει γραφτεί ότι ήταν/ είναι και εκ των λογογράφων του Γ. Παπανδρέου.

 

Αναδημοσιεύουμε το πολύ εύστοχο άρθρο που υπάρχει στο troktiko.gr  σχετικά με το τί έγινε με την συνέντευξη του Πάνου Καμμένου.

Προσπαθούσαν επί μια ώρα  να τον γελοιποιήσουν λέγοντας ότι ποτέ δεν υπήρχε πρόταση οικονομικής βοήθειας από τον B.Πούτιν και αυτά είναι σενάρια φαντασίας. Με γελάκια και ειρωνικά σχόλια που επιδίδονται μόνο εκεί που τους παίρνει. Πέντε λεπτά αργότερα, τα γέλια έφυγαν αφού οι συνεργάτες της Έλλης ενημέρωσαν την παρουσιάστρια ότι όντως υπήρχε πρόταση και μία από τις αποδείξεις (εμείς έχουμε και άλλες) είναι η δήλωση του γνωστού σε όλους μας Ιβάν Σαββίδη όπου αποκάλυψε οτι υπήρχε πρόταση από την Ρωσία για 25 δις ευρώ.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)