Neoprene Short

Neoprene Short : Buddyswim Trilaminate Warmth 5/3mm

Το μαγιό πλευστότητας από νεοπρένιο Buddyswim έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πρόσθετη άνωση στον κολυμβητή/ τριαθλητή  στους γοφούς και τα πόδια, επιτρέποντας τη σωστή οριζόντια θέση του σώματος στο νερό βελτιώνοντας την υδροδυναμική κατά την κολύμβηση.

Κατασκευάζεται με Trilaminate Neoprene 3mm στο μπροστινό και πίσω μέρος του μαγιό και δύο πλαϊνά πάνελ 5mm για μεγαλύτερη άνωση και πιο αποτελεσματικό γλίστρημα μέσα στο νερό.

Είναι κατάλληλο για κάθε επίπεδο κολυμβητή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πισίνα και/ή ανοιχτά νερά επιτρέποντας την εστίαση στη σωστή τεχνική κολύμβησης στην προπόνηση.

Βελτιώνει την άνωση και την σταθερότητα του κολυμβητή στο νερό

Η πρόσθετη άνωση βοηθά στη σωστή θέση του σώματος στο νερό επιτρέποντας στον κολυμβητή να επικεντρωθεί στην τεχνική των χεριών και των ποδιών.

 

Ιδανικό τόσο για την πισίνα όσο και το ανοιχτό νερό

Το σορτς από νεοπρένιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις προπονήσεις σε ανοιχτό νερό ή πισίνα ως εναλλακτική λύση στο κλασικό pullbuoy αλλά με απόλυτη ελευθερία κινήσεων των ποδιών σε όλα τα στυλ κολύμβησης.

 

Βέλτιστη θέση μέσα στο νερό

Τα πλαϊνά πάνελ 5 χιλιοστών από Trilaminate Neoprene βοηθούν τον κολυμβητή να κρατά τους γοφούς και τα πόδια ψηλά για βέλτιστη θέση σώματος ενώ κολυμπά.

Ιδανικό εργαλείο για προπόνηση

Με το παντελόνι πλευστότητας, ο κολυμβητής μπορεί να συνηθίσει να κολυμπάει στη σωστή οριζόντια και αεροδυναμική θέση, οπότε αρχίζει να χτίζει ένα «νευρικό μοτίβο» για το πώς πρέπει να νιώθει μέσα στο νερό.

Βιώσιμη Συσκευασία

Χρησιμοποιούμε περιβαλλοντικά βιώσιμα και πιστοποιημένα από FSC υλικά για τη φροντίδα των δασών μας.

Αγορά από Triathlon Lab Athens

https://triathlonlab.gr/product/neoprene-pants-buddyswim-trilaminate-warmth-5-3mm/

Neoprene Short

Neoprene Short

Πλύσιμο και συντήρηση

Για να έχετε πάντα έτοιμο το σορτς από νεοπρέν, να διατηρήσετε τις ιδιότητές του και να παρατείνετε τη ζωή τους για περισσότερο, σας συνιστούμε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για το πλύσιμο και τη συντήρηση.

  1. Ξεπλύνετε με γλυκό νερό μετά από κάθε χρήση για να αφαιρέσετε ίχνη αλμυρού νερού ή χλωρίου.

2.Μπορείτε να τα πλύνετε στο ντους με σαπούνι ουδέτερου ph και να τα ξεπλύνετε καλά μετά για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα σαπουνιού.

3.Γυρίστε το παντελόνι και αφήστε το να στεγνώσει ανάποδα στη σκιά κατά προτίμηση σε εξωτερικό χώρο ή σε μέρος με καλό αερισμό.

4.Μόλις στεγνώσει τελείως το εσωτερικό, αναποδογυρίστε το ξανά για να τελειώσει το στέγνωμα του παντελονιού και να είναι έτοιμο για την επόμενη φορά που θα το χρειαστείτε.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Πλύνετε στο χέρι με κρύο νερό. Μην χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο ή σίδερο.

Neoprene Short

Neoprene Short

Neoprene Short

Neoprene Short

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)