Εθελοντές για τον μητροπολιτικό ημιμαραθώνιο στις 7 Απριλίου.

Ο Σύλλογος Δρομέων Νότιων Προαστίων Ευκλής διοργανώνει στις 7 Απριλίου τον 2ο Μητροπολιτικό Ημιμαραθώνιο στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, καθώς επίσης και τους αγώνες δρόμου 5χλμ, 10χλμ και 2χλμ για παιδιά.

Σκοπός των αγώνων είναι η διεκδίκηση της δημιουργίας του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού που θα αποτελέσει έναν πνεύμονα πρασίνου στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων.
Ο Αγώνας μας έχει Κοινωνικό Σκοπό, καθώς από την μικρή συνδρομή των αθλητών για την κάλυψη των εξόδων, μέρος αυτών θα διατεθούν στα ιδρύματα της περιοχής (ΠΙΚΠΑ & ΕΡΜΗΣ), ενώ παράλληλα μέσω της προκήρυξης θα συγκεντρωθούν από τους συμμετέχοντες δρομείς τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, οι οποίοι έχουν να πληρωθούν εδώ και ένα χρόνο.

Για τις ανάγκες της Μητροπολιτικού Αγώνα μας, θα χρειαστούμε αρκετούς ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ οι οποίοι φυσικά θα τύχουν όλων των παροχών που θα έχουν οι αγωνιζόμενοι αθλητές μας (μετάλλια, διπλώματα, κλπ), καθώς και διαφημιστικά δώρα από τους Χορηγούς μας.

Για τον σωστό και έγκαιρο συντονισμό του αγώνα, παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι όπως δηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στον Σύλλογό μας αποστέλοντας ένα email στην διεύθυνση info@efklis.gr με τα στοιχεία τους ( ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Ενημερωτικά, ο περσινός Ημιμαραθωνιος είχε περίπου 1150 συμμέτοχες ενώ φέτος εκτιμάμε ότι θα ξεπεράσει τους 1500, με τον πρόσθετο αγώνα των 5 χλμ.

Οι αγώνες γίνονται με την υποστήριξη και των τριών όμορων δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Αλίμου καθώς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων.
Το ΔΣ του ΕΥΚΛΗ

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)