Marathon Transition Sports Races 2016

Δελτίο Τύπου. Η ομάδα της «Transition Sports» είναι πλέον έτοιμη να ανακοινώσει στους φίλους των MULTI SPORTS το αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2016.

Προχωράμε έχοντας στις αποσκευές μας τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκτήσαμε τις προηγούμενες χρονιές.
Ανανεωμένοι βάζουμε νέους στόχους, ετοιμαζόμαστε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να ανταπεξέλθουμε στις νέες προκλήσεις που εμείς οι ίδιοι έχουμε θέσει.

Θα οργανώσουμε και θα διεξάγουμε αγώνες προσφέροντας σε συμμετέχοντες και κοινό, όπως πάντα, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Σύμμαχος μας για μια ακόμα χρονιά θα είναι η δυνατή ομάδα των συνεργατών μας, των χορηγών & υποστηρικτών μας, που είναι έτοιμοι να δώσουν απλόχερα την πολύτιμη βοήθεια τους.

Το πρόγραμμα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω έχει αγώνες που ο καθένας είναι ξεχωριστός και με την ιδιαιτερότητα του, αλλά όλοι μαζί αποτελούν ένα καλά σχεδιασμένο καλεντάρι.
newletter2016aΦέτος τα παιδιά θα έχουν τον δικό τους αγώνα στην δική τους ημέρα. Ο αγώνας «Kids Triathlon», θα είναι μία μέρα εξολοκλήρου αφιερωμένη στα παιδιά με σκοπό να έρθουν πιο κοντά στο συναρπαστικό άθλημα του τρίαθλου, να γνωρίσουν σημαντικούς Έλληνες τριαθλητές και να διεκδικήσουν πολλά δώρα και εκπλήξεις.

 

 

Λεπτομέρειες και αναλυτικές πληροφορίες για τους αγώνες θα ανακοινώσουμε σύντομα.

Πρόγραμμα Αγώνων 2016
• 3 Απριλίου Δίαθλο (Σχινιάς)
• 17 Απριλίου Sprint Tρίαθλο (Σχινιάς)
• 29 Μαΐου Παιδικό Τρίαθλο (Σχινιάς)
• 17 Ιουνίου Full Moon Aquathlon (Σχινιάς)
• 9 Ιούλιου Sprint Τρίαθλο (Λίμνη Δόξα)
• 4 Σεπτεμβρίου Κολύμβηση Ανοιχτής Θάλασσας (Σχινιάς)
• 16 Οκτωβρίου Ολυμπιακό Τρίαθλο (Σχινιάς)
Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά, σας περιμένουμε στον Σχινιά.
Νίκη Είναι η Συμμετοχή Σου !!!
Μείνετε συντονισμένοι για πλήρη ενημέρωση σε επόμενα νέα μας!
BE THERE!

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)