Macedonian Trophy 2014

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ με τη συνεργασία του δήμου Θεσσαλονίκης –δημοτικό διαμέρισμα Τριανδρίας και την υποστήριξη της racesystem διοργανώνει τον Πρώτο αγώνα του Macedonian Trophy 2014 κατηγορίας Παίδων ,Εφήβων , Ανδρών ,. Γυναικώ, Νεανίδων , Κορασίδων και OPEN .

Παράλληλα θα διεξαχθεί και το Ballisticcup 2014 για τις κατηγορίες Mίνι και Παμπαίδων

Ημερομηνία Κυριακή 2 Μαρτίου ώρα εκκίνησης 11.00 στην Πόλη της Τριανδρίας (τέρμα λεωφορείων ΟΑΣΘ) οι αγώνες είναι σε κυκλική διαδρομή 6000 μέτρων χ 4 στροφές για τις κατηγορίες Παίδων και 5 στροφές Εφήβων , Ανδρών και Οπεν , 3 στροφές για την κατηγορία Παμπαίδων .

Οι κατηγορείες Μίνι θα αγωνιστούν σε κυκλική διαδρομή 2000 μέτρων χ 2 στροφές για την κατηγορία Μίνι μικρά και 3 στροφές για την κατηγορία Μίνι μεγάλα.

Ο ποδηλατικοί αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς ποδηλασίας και με τον γενικό κανονισμό του Macedonian Trophy 2013 .
Στην κατηγορία με δελτία Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με ποδηλάτες της κατηγορίας της προκήρυξης κάθε αγώνα με ευθύνη και δήλωση συμμετοχής του Σωματείου τους. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών και δύο συνοδούς. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ε.Ο.Π. για το 2014.
Οι ομάδες οφείλουν να καταθέσουν στην Οργανωτική Επιτροπή την έγγραφη δήλωση συμμετοχής των ποδηλατιστών και συνοδών στο FAX 2310706130 ή στο e mail info@podilatis.gr . Η δήλωση συμμετοχής πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει τα στοιχεία και την ιδιότητα των μελών κάθε αποστολής (όνομα, επώνυμο, ηλικία, αρχηγός, προπονητής, αθλητής κλπ). Οποιοδήποτε άλλο άτομο, που δεν αναφέρεται στη δήλωση συμμετοχής δεν έχει δικαίωμα εκπροσώπησης της ομάδας.
Στην OPEN κατηγορία οι αθλητές πρέπει να στείλουν δήλωση συμμετοχής στο FAX 2310706130 ή στο e mail info@podilatis.gr .Οι αθλητές της κατηγορίας καταβάλουν στην γραμματεία παράβολο συμμετοχής 10€ και πρέπει να κατατεθεί στον Λογαριασμό Εurobank GR8002600600000010200512790 .
ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ .ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙ

ακολουθήστε το macedonia Trophy στο facebook

Διαδρομή του αγώνα 

Γενική προκήρυξη

ΑΡΘΡΟ 1: Ο Ποδηλάτης διοργανώνει σειρά αγώνων με την ονομασία Macedonian Trophy 2014 για κατηγορίες Open , και με Δελτία Ανδρών , Εφήβων , Παίδων και Παμπαίδων.

ΑΡΘΡΟ 2: Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές-συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.

ΑΡΘΡΟ 3: Το κύπελλο είναι 4 αγώνων

ΑΡΘΡΟ 4: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων. Για κάθε αγώνα θα επισυνάπτεται στην παρούσα η ειδική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του κάθε αγώνα .

ΑΡΘΡΟ 7: Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:
1. παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
2. υπογράφουν στον κατάλογο των ποδηλατιστών κατά την κλήση του αφέτη 30 λεπτά το αργότερο πριν την αναχώρηση κάθε αγώνα.
3. φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτική κάσκα.
4. συμπεριφέρνονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
5. φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.
6. οι τρεις (3) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.

ΑΡΘΡΟ 8: Έπαθλα Βραβεύσεις
1ος Νικητής κάθε Αγώνα Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα
2ος » Αργυρό » »
3ος » Χάλκινο » »

1ος Κυπέλλου Κύπελλο – Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα ΦΑΝΕΛΑ
2ος » Αργυρό » »
3ος » Χάλκινο » »

ΑΡΘΡΟ 9 : Ειδικές Βραβεύσεις
Στον αθλητή που προηγείται της γενικής κατάταξης, απονέμεται Κίτρινη Φανέλα που υποχρεούται να φορά στον επόμενο Αγώνα.

Οι αθλητές βαθμολογούνται σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα σε κάθε αγώνα:

1ος 35 ΒΑΘΜΟΙ
2ος 25 ΒΑΘΜΟΙ
3ο ς 19 ΒΑΘΜΟΙ
4ος 15 ΒΑΘΜΟΙ
5ος 13 ΒΑΘΜΟΙ
6ος 11 ΒΑΘΜΟΙ
7ος 9 ΒΑΘΜΟΙ
8ος 8 ΒΑΘΜΟΙ
9ος 7 ΒΑΘΜΟΙ
10Ος 6 ΒΑΘΜΟΙ

triandria20141391153480_MIKRO__medium

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)