Έκκληση για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Παρακαλούνται οι αθλητές/ -τριες  καθώς και οι εθελοντές/ -ντριες του 2ου Μητροπολιτικού Αγώνα να διαβάσουν το παρακάτω μήνυμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και εάν μπορούν να φέρουν τρόφιμα  και είδη πρώτης ανάγκης το πρωί του αγώνα.

Οι αθλητές που θα φέρουν τρέφιμα θα έχουν ειδική έκπτωση (της τάξης του 20%) στον επόμενο αγώνα που θα διοργανωθεί από το TriathlonWorld.

Επίσης οι 30 προσκλήσεις για την έκθεση αυτοκινήτου θα διατεθούν κατά πρoτεραιότητα σε όσους φέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

 

 

ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Κοινωνική Υπηρεσία

Αλεξιουπόλεως 27 (α ΄όροφος) Αργ/λη

τηλ. 210 9961973 & 210 9904205 φαξ 210 9904206

email ygeia@0100.syzefxis.gov.gr

 

ΕΚΚΛΗΣΗ

για συγκέντρωση Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης

 

Στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε, με την ανεργία και την φτώχεια να πλήττουν σχεδόν κάθε σπίτι, τα αιτήματα για ενίσχυση συμπολιτών μας που στερούνται τα απαραίτητα αγαθά για την επιβίωσή τους είναι πλέον πολλαπλάσια σε σχέση με το παρελθόν, υπερβαίνοντας συχνά τις δυνατότητες ανταπόκρισης μας.

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης αναγνωρίζοντας αυτή την διογκούμενη ανάγκη έθεσε σε λειτουργία μια Εθελοντική Τράπεζα Τροφίμων που προσφέρει ήδη από τον Δεκέμβριο του 2011 τακτική υλική υποστήριξη σε δεκάδες συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι ο αριθμός των υποστηριζόμενων οικογενειών αυξάνεται κάθε μέρα και ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο 2012 ο συνολικός καταγεγραμμένος αριθμός ανέρχονταν στις 196 οικογένειες, περισσότερα δηλαδή από 600 άτομα.

 

Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας, με σύνθημα ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ απευθύνεται σε όλους, ελπίζοντας ότι πάρα τις οικονομικές δυσκολίες, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Τα είδη που συγκεντρώνουμε στην Αποθήκη Τροφίμων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου (Αλεξιουπόλεως 27, ισόγειο στην Αργυρούπολη) χάρη στην δική σας συνεισφορά είναι τα ακόλουθα:

 

  1. Βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας κατά σειρά προτεραιότητας, όπως ελαιόλαδο, γάλα, ζάχαρη, είδη πρωινού, ντοματοχυμό, μπισκότα, όσπρια, αλεύρι, ρύζι, ζυμαρικά, καφέ, κ.α.
  2. Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, σκόνη πλυντηρίου, οδοντόκρεμες, σερβιέτες, πάνες ενηλίκων και βρεφών κ.α.

 

Η όποια μικρή βοήθεια έχει τεράστια αξία.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)