Αγώνες Τριάθλου στην Κέα : Kυριακή 6 Ιουλίου 2014

Την Κυριακή 06-07-2014, η EXECUTIVE SOLUTIONS Μ.Ε.Π.Ε. (εταιρία διοργάνωσης αθλητικών event ) σε συνεργασία με το Δ. ΚΕΑΣ διοργανώνουν τον 1o αγώνα Τριάθλου στη μαγευτική περιοχή του παραλιακού χωριού ΠΟΙΣΣΕΣ – ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ.

Ο συνδυασμός των αγωνισμάτων αντοχής διεξάγεται σε δύο διαφορετικές αποστάσεις με τις ονομασίες T.L.P. 25,75 & T.L.P. 51,5, ενώ θα υπάρξει και η διεξαγωγή του αγώνα της σκυταλοδρομίας από ομάδες των 2 ή 3 αγωνιζομένων και στις δύο αποστάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  • A.G. ΑΤΟΜΙΚΟ T.L.P 25,75: 40€
  • A.G. ΑΤΟΜΙΚΟ T.L.P 51,5 : 50 €
  • A.G. ΟΜΑΔΙΚΟ T.L.P. 25,75: 50€
  • A.G. ΟΜΑΔΙΚΟ T.L.P. 51,5: 70€
  • ELITE ΑΤΟΜΙΚΟ T.L.P.25,75: 60€
  • ELITE ΑΤΟΜΙΚΟ T.L.P. 51,5: 80€

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ 10 € ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ 20 € ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ELITE ΤΩΝ T.L.P. 25,75 KAI T.L.P. 51,5 ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ EVENT ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 20-09-2014 ΣΤΟ COSTA NAVARINO.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ A.G. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ T.L.P.

 

Αθλητικές παροχές

Α) Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα

Β) Αναμνηστικό μετάλλιο και πτυχίο τερματισμού σε ηλεκτρονική μορφή

C) Απεριόριστος αριθμός φωτογραφιών.

D) Ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Ε) Τροφοδοσία σε νερά και σνακ κατά την διάρκεια του αγώνα.

F) Pasta party μετά τον αγώνα.

G) Ειδικά μετάλλια για τους τρεις πρώτους και πρώτες σε κάθε κατηγορία, κύπελλο για τον πρώτο και πρώτη.

H) Ειδικά μετάλλια για τους τρεις πρώτους και πρώτες της γενικής, κύπελλο για τον πρώτο και την πρώτη.

 

Πρόγραμμα Αγώνων 

Σάββατο 07/09, ώρα16.00 με 17.00 αναγνώριση της διαδρομής, 17.00 με 21.00 θα λειτουργεί η γραμματεία και θα είναι ανοικτή η ζώνη αλλαγής(για να ετοιμαστούν οι αθλητές). Μετά, κλείνει μέχρι την άλλη μέρα το πρωί.

Κυριακή 08/09. Άνοιγμα γραμματείας και ζώνης αλλαγής από 06.30 μέχρι 07.00. Από 07.00 μέχρι και 07.30 τεχνική ενημέρωση, ώρα 07.45 εκκίνηση, ώρα 14.00 απονομές με “pasta party” , πολλή μουσική και κέφι που σηματοδοτούν και το κλείσιμο των αγώνων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες : www.threelevelpower.com

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Λάμπρος Κωτσιόπουλος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Λάμπρος Κωτσιόπουλος

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)