Κατώγι Στροφιλιά : Χορηγοί στον 2ο Αγώνα Τριάθλου Σαρωνικού

Οι Πόρτες στο οινοποιείο της Αναβύσσου ανοίγουν το Σάββατο 25 Μαΐου, από τις 11.00 πμ και μέχρι τις 5.00 μμ.

Μαζί με τους φίλους της Στροφιλιάς θα καλωσορίσουμε και τους αθλητές και τους συνοδούς τους, που θα λάβουν μέρος στο «2ο Αγώνα Τριάθλου του Δήμου Σαρωνικού», τον οποίο υποστηρίζουμε ως χορηγοί (στους νικητές όλων των κατηγοριών θα δοθούν φιάλες κρασί). Σας περιμένουμε να δοκιμάσουμε κρασιά κάτω από τη δροσιά της πέργκολας.

Το οινοποιείο στην Ανάβυσσο αποτελεί το κέντρο παραγωγής των λευκών κρασιών της Στροφιλιάς. Είναι διακοσμημένο εσωτερικά και εξωτερικά με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, διαθέτει δεκάδες δεξαμενές, χώρους αποθήκευσης με τις κατάλληλες συνθήκες για το κρασί και ένα ανεξάρτητο χώρο υποδοχής επισκεπτών, στον οποίο πραγματοποιούνται γευστικές δοκιμές και άλλες εκδηλώσεις οινικού ενδιαφέροντος.

Πρόσβαση στο Οινοποιείο

Από παραλιακή Λεωφ. Σουνίου

Επί της παραλιακής λεωφόρου και ακολουθώντας κατεύθυνση προς Σούνιο (έχοντας περάσει Σαρωνίδα, Μαύρο Λιθάρι, Αγ.Νικόλαο) υπάρχει διασταύρωση με φωτεινό σηματοδότη και πινακίδα για το χωριό Ανάβυσσος προς τα αριστερά (χαρακτηριστικά στην διασταύρωση υπάρχει Super Market ΑΒ).

Ακολουθώντας την Λεωφ. Καραμανλή περνάμε μέσα από την Ανάβυσσο. Σε απόσταση περίπου 1km από το τέλος του χωριού, υπάρχει διασταύρωση με φωτεινό σηματοδότη και πινακίδα προς Κερατέα δεξιά (χαρακτηριστικά υπάρχει ακριβώς στην διασταύρωση μικρό εκκλησάκι δεξιά).

Ακολουθώντας τον δρόμο προς Κερατέα, σε περίπου 300μ υπάρχει διασταύρωση δεξιά με πινακίδα «ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ». Στο σημείο αυτό υπάρχουν  κάποια ερείπια και ο δρόμος για λίγα μέτρα είναι άσφαλτος και στη συνέχεια χωματόδρομος. Μετά από 300 περίπου μέτρα στον χωματόδρομο, φαίνεται το οινοποιείο: μεγάλο κόκκινο κτίριο. (Δείτε τη διαδρομή αυτή στο Google Map)

Από Αττική οδό

Μετά το τέλος της Αττικής οδού και αφού περάσουμε το Μαρκόπουλο, ακολουθώντας τον δρόμο προς Λαύριο, υπάρχει διασταύρωση με φωτεινό σηματοδότη για Καλύβια – Λαγονήσι – Ανάβυσσο, όπου στρίβουμε δεξιά.

Ακολουθούμε συνεχώς πινακίδες για Ανάβυσσο. Περίπου 15 km μετά τα Καλύβια και 1km πριν την Ανάβυσσο, συναντάμε διασταύρωση για Κερατέα αριστερά με φωτεινό σηματοδότη, όπου η πινακίδα είναι μόνο ξενόγλωσση (χαρακτηριστικά υπάρχει ακριβώς στην διασταύρωσημικρό εκκλησάκι αριστερά). Στρίβουμε αριστερά όπου ο δρόμος μας φαίνεται να κατευθύνεται λοξά, ελαφρά προς τα πίσω.

Ακολουθώντας τον δρόμο προς Κερατέα, σε περίπου 300μ υπάρχει διασταύρωση δεξιά με πινακίδα «ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ». Στο σημείο αυτό υπάρχουν  κάποια ερείπια και ο δρόμος για λίγα μέτρα είναι άσφαλτος και στη συνέχεια χωματόδρομος. Μετά από 300 περίπου μέτρα στον χωματόδρομο, φαίνεται το οινοποιείο: μεγάλο κόκκινο κτίριο. (Δείτε τη διαδρομή αυτή στο Google Map)

Τηλ. Οινοποιείου: 22910 41650-2

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)