2ος Αγώνας Τριάθλου Σαρωνικού : Χορηγός η Kassimatis Cycling (Πειραιάς)

Η εταιρεία Kassimatis Cycling (πλατεία Ιπποδαμείας 8 Πειραιάς – Τηλ.210 41 36 214) θα είναι βασικός χορηγός των αγώνων ποδηλασίας & τριάθλου που θα διεξαχθούν το Σάββατο 25 Μαίου 2013 στην Ανάβυσσο (9:20 αγώνες ποδηλασίας 5 & 10χλμ και 10:00 αγώνες τριάθλου και αγώνες ποδηλασίας ατομικής χρονομέτρησης 20χλμ).

Η εταιρεία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Specialized, της Look & της Castelli στην Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και πολλές άλλες χώρες της Νοτιανατολικής Ευρώπης.

Η Specialized θεωρείται η κορυφαία εταιρεία στα ποδήλατα τριάθλου με το Shiv να αποτελεί το κορυφαίο τριαθλητικό ποδήλατο της εταιρείας. Υπάρχει σε πολλές εκδόσεις με τελείως διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά : από το πολύ οικονομικό Shiv Elite Apex Mid Compact μέχρι το S-Works με την ηλεκτρονική Ultergra.

 

Τα προιόντα διατίθονται από ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα. Για να πληροφορηθείτε το πιο κοντινό σημείο πώλησης των ποδηλάτων Specialized επικοινωνείστε με την διεύθυνση πωλήσεων της εταιρείας :

Νικος Κασιματης- Διεύθυνση Πωλήσεων & Marketing Kassimatis Cycling

Πλ. Ιπποδαμείας 8, 185 31 Πειραιάς

Τ. 210 4122596 F. 210 4119317 / www.specialized.gr

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.