Ironman 70.3 Vouliagmeni : H ετήσια γιορτή του Τριάθλου άφησε υπέροχες αναμνήσεις και ανυπομονησία για το 2024

Ironman 70.3 Vouliagmeni : H ετήσια γιορτή του Τριάθλου άφησε υπέροχες αναμνήσεις και ανυπομονησία για το 2024

Editorial: Γιάννης Ψαρέλης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο  Ironman 70.3 Vouliagmeni αφήνοντας υπέροχες αναμνήσεις σε αθλητές και θεατές.

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα στα καλύτερά της, ο Ελληνικός Αθλητισμός στα καλύτερα του με το Τρίαθλο στο επίκεντρο του αθλητισμού στην πόλη μας.

Ένας αγώνας που προσελκύει αθλητές από όλο τον κόσμο και ενισχύει τον ελληνικό αθλητικό τουρισμό.

Ένας αγώνας που βοηθάει σημαντικά στην προβολή του Τριάθλου. Φέτος την επικοινωνία ανέλαβε η εταιρεία Out of the Box και σε συνεργασία με το τμήμα Marketing & Επικοινωνίας της EYZHN Greece κατάφεραν με στοχευμένες ενέργειες below the line να περάσουν υπέροχες ιστορίες στα ΜΜΕ και σε Διαδικτυακές Ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Διοργανώτρια Εταιρεία ΕΥ ΖΗΝ Greece, στους Δήμους που στηρίζουν τον αγώνα, την Περιφέρεια Αττικής, φυσικά στην Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό και πάνω από όλα στους υπέροχους εθελοντές και τους αθλητές.

Η αστυνομία/ τροχαία όπως πάντοτε υποδειγματική εξασφάλισε ένα “Clean Field of Play”

Οι εθελοντές ήταν συγκλονιστικοί, ιδίως οι μαθητές λυκείων της περιοχής που ήταν στους σταθμούς ανεφοδιασμού. Όχι απλά ήταν υποδειγματικοί στην λειτουργία των aid stations αλλά και με τις εφηβικές φωνές τους δημιουργούσαν μία μοναδική αθλητική κουλτούρα.

Οι αθλητές όπως πάντοτε έκλεψαν τις παραστάσεις και μας ενέπνευσαν με τις σωματικές και νοητικές τους δυνάμεις. Πολλοί από εμάς που φέτος ήμασταν θεατές του χρόνου θα είμαστε συμμετέχοντες.

Οι υπέροχες εικόνες και ήχοι από την ημέρα του αγώνα θα μας συντροφεύουν για πολλές μέρες στις προπονήσεις μας.

Ανυπομονούμε για το 2024 που είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είναι μία ακόμα καλύτερη και με περισσότερες συμμετοχές εκδήλωση/ αγώνας.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)