Λ.Ποσειδώνος : Εργα για άρση επικινδυνότητας καταπτώσεων πρανών.

Μετά από 5+ μήνες lockdown για τους κάτοικους του Λεκανοπεδίου και πριν «τα μπάνια του λαού» και ενώ θέλεις να τηρούνται μεσοπροθεσμα τα μέτρα αποστασιοποίησης (άρα να μη συνωστίζονται σε λίγες περιοχές οι άνθρωποι) η Περιφέρεια αποφασίζει να κλείσει την Παραλιακή Ποσειδώνος/ Σουνίου για τους μήνες Απρίλιο μέχρι και Ιούνιο. Αυτό μερικούς μήνες μετά που είχε διακοπεί η κυκλοφορία στο ίδιο σημείο και για αρκετές εβδομάδες.
Αυτό πως λέγεται;
• Ανικανότητα καθώς θα έπρεπε να έχουν εκτελεστεί και ολοκληρωθεί τα έργα στην περιοχή από την πρώτη φορά που είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην περιοχή; Ανικανότητα καθώς θέλεις 4 μήνες για να κάνεις έργα για «Άρση επικινδυνότητας καταπτώσεων πρανών»;
• Έλλειψη συντονισμού μεταξύ Κυβέρνησης και Περιφέρειας;
• Έλλειψη σεβασμού των πολιτών που για μήνες υποδειγματικά τηρούν τα μέτρα και για τους επαγγελματίες της περιοχής που έχουν υποστεί τρομερή ζημία και εσύ αδιαφορείς για αυτούς;
Προσωπικά θα το ονομάσω έλλειψη σεβασμού προς τα θύματα και τους συγγενείς του τροχαίων σε αυτό τον πολύ επικίνδυνο δρόμο.
Δεν έχει πεθάνει ούτε έχει μείνει ανάπηρος κάποιος από κατολίσθηση στην παραλιακή.
Έχουν πεθάνει εκατοντάδες- χιλιάδες άνθρωποι από την ακαταλληλότητα του δρόμου. Τοποθετήστε διαχωριστικό ανάμεσα στα δύο ρεύματα για να μην έχουμε μετωπικές. Βάλτε κάμερες και να επιτηρείτε το δρόμο για να μην τρέχουν οι οδηγοί και να συλλαμβάνονται οι μεθυσμένοι. κ.λπ.
Επιτέλους φτιάξτε αυτό το δρόμο με γνώμονα να είναι ασφαλής και να μη θρηνούμε κάθε χρόνο τόσα θύματα.
Υ.γ.Δυστυχώς έχει «οσμή» ακόμα και εάν δεν «είναι πολλά …Αρη»

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.