O Hans Rey στο Athens Bike Festival

Ο Hans Rey έρχεται στην Αθήνα και το Athens Bike Festival για να γνωρίσει τους έλληνες φίλους του, να υπογράψει αυτόγραφα, να μοιραστεί μαζί τους τις απίστευτες περιπέτειές του σε μια παρουσίαση που δε θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο και να παραδώσει στους φίλους του mountain bike ένα διαφορετικό “δεκάλογο”. Καλεσμένος της εταιρίας Gatsoulis Imports που αντιπροσωπεύει τα ποδήλατα GT στην Ελλάδα, ο Hans Rey θα είναι παρών στο Athens Bike Festival και τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ.

Παρουσίαση
“Οι περιπέτειες του Hans Rey”
Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:00
Αμφιθεατρο 9.84, ”Τεχνόπολις”

Παρουσίαση
“Ο Δεκάλογος του Hans Rey”
Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, ώρα 12:00
Κεντρική Αυλή, “Τεχνόπολις”

Υπογραφή αυτόγραφων
Περίπτερο Gatsoulis Imports – Κτίριο Δ10
Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου: 12:00 και 19:30
Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου: 12:30 και 18:00

O θρύλος του mountain bike

 

O Hans Rey είναι πρωτοπόρος στο Trials and Extreme Mountain Biking και έχει επανειλημμένα ανακηρυχτεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Ο Hans έχτισε τη φήμη του μέσα από τα μοναδικά mountain bike trials shows και τις αξεπέραστες περιπέτειές του. Με το παρατσούκλι “No way” Rey να τον ακολουθεί, έχει παρουσιάσει τις ικανότητές του σε περισσότερες από 60 χώρες.

 

Ο Hans έγινε γνωστός κάνοντας ένα άλμα πάνω από ένα αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο 405 στο Λος Άντζελες, χορεύοντας με το ποδήλατό του στα ηφαίστεια της Χαβάης, κάνοντας bunjee jumps κάτω από το νερό ή οργανώνοντας την περιπέτεια στο Μάτσου Πίτσου. Οι απίστευτες περιπέτειές του έγιναν το αντικείμενο μιας σειράς video και του εξασφάλισαν παρουσία σε διάφορες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

 

Η Hans Rey Adventure Team δημιουργήθηκε όταν ο Hans εγκατέλειψε την ενεργή αγωνιστική δράση και αποφάσισε να γνωρίσει τον κόσμο με το ποδήλατό του οργανώνοντας αποστολές στις πιο απόμακρες περιοχές της υφηλίου και πραγματοποιώντας απίστευες δοκιμασίες με το ποδήλατό του. Ο Hans είναι το μοναδικό μόνιμο μέλος της ομάδας. Σε κάθε περιπέτεια πλαισιώνεται από άλλους αθλητές υψηλού βεληνεκούς, φωτογράφους, κινηματογραφιστές.

 

Το 2005, ο Hans Rey ίδρυσε τη μη κερδοσκοπική, φιλανθρωπική οργάνωση Wheels4Life, που στόχο έχει να προμηθεύει ποδήλατα σε κατοίκους χωρών του τρίτου κόσμου για τις μετακινήσεις τους.

 

Μη χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον άνθρωπο που άλλαξε για πάντα την εικόνα του mountain bike και ενέπνευσε χιλιάδες ανθρώπους να ασχοληθούν με το ποδήλατο και να βάλουν την περιπέτεια στη ζωή τους!

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)