2ο Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου

Δελτίο Τύπου των Διοργανωτών. Με  τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012. Στον αγώνα συμμετείχαν πάνω από 1000 αθλητές και απλοί πολίτες όλων των ηλικιών δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα σε μια γιορτή του αθλητισμού αφιερωμένη στο περιβάλλον και την πανέμορφη ρεματιά Χαλανδρίου.

  Εντυπωσιακό επίσης ήταν το γεγονός ότι συμμετείχαν αθλητές απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας και ταυτόχρονα ότι σημειώθηκαν εξαιρετικές επιδόσεις από πολλούς αθλητές  καταδεικνύοντας ότι ο ετήσιος Αγώνας Ρεματιάς Χαλανδρίου γίνεται ένας πανελλήνιος θεσμός, που συνδυάζει την αγάπη για τη φύση με την αγάπη για τον αθλητισμό.

Στον αγώνα των 10χλμ 1ος νικητής ήταν ο Μαρής Ιωάννης του ΑΟ Δρομέα Αμαρουσίου, 2ος νικητής ο Ατματζίδης Δημήτριος του Ολυμπιακού και 3ος νικητής ο Βαρτζής Κων/νος του Ολυμπιακού. Στις γυναίκες 1η νικήτρια τερμάτισε η Φούκη Χριστίνα του ΦΣ Καλλιθέας,  2η  νικήτρια η Ζαχαρία Εύη και 3η η Μανώλη Βασιλική.

Στον αγώνα των 4χλμ 1ος νικητής ήταν ο Μπακατσέλος Διομήδης του Πανελληνίου Γ.Σ. 2ος νικητής ο Βαλαβάνης Γεώργιος του Γ.Σ. Κερατσινίου και 3ος Κιούσης Δημήτρης. Στις Γυναίκες 1η τερμάτισε η Ματζόρου Ελένη του ΓΑΣ Καματερού 2η νικήτρια η Πασπάτη Δανάη και 3η νικήτρια η Χάρου Παναγιώτα του Γ.Σ. Αμαρουσίου. Στον αγώνα των 2 χλμ 1ος νικητής στα αγόρια ήταν ο Μανουσάκης Γιώργος του Γ.Σ. Χαλανδρίου , 2ος ο Θεοδώρου Αντώνιος και 3ος ο Μαράνος Δημήτριος του Γ.Σ. Χαλανδρίου. Στα κορίτσια 1η τερμάτισε η Ιατρού Αναστασία του Γ.Σ. Χαλανδρίου, 2η νικήτρια η Μακού Αναστασία του Γ.Σ. Χαλανδρίου και 3η νικήτρια η Ιατρού Δωροθέα του Γ.Σ. Χαλανδρίου.

Από τα στιγμιότυπα του αγώνα τις εντυπώσεις έκλεψαν οι συμμετοχές αθλητών παραολυμπιακών αγώνων, ατόμων με ειδικές ικανότητες, ενώ δεκάδες ήταν και οι συμμετοχές γονέων με τα παιδιά τους.

Καθοριστική ήταν η προσφορά των χορηγών μας WIND & WIND Running TEAM!! των υποστηρικτών μας CHIQUITA, HAAGEN DATZ, NESTLE, SAUCONY αλλά και της Αθλοκίνησης, του ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ, του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος, του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξιολόγων και του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών.

 

 

Eυχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, τους επισκέπτες, τους εθελοντές και όλους όσους βοήθησαν και δίνουμε το ραντεβού μας για τον 3ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)