Γλαύκος Τρίαθλο.

Με μεγάλη μας χαρα θα θέλαμε να σας καλέσουμε να λάβετε μέρος στον αγώνα Τριάθλου Γλαύκος.

Που γίνεται ο αγώνας;
Στην πανέμορφη παραθαλάσσια πόλη της Καρύστου στην Εύβοια.
Πόσο απέχει από Αθήνα;
Η Κάρυστος απέχει μόλις μία ώρα από την Αθήνα!
Πως μπορεί να φτάσει στην Κάρυστο;
Α.Το πιο εύκολο από το λιμάνι της ραφήνας μία ώρα στο Μαρμάρι κι απο εκεί σε 10 λεπτα Καρυστο.
Β. Οδικώς δία ξηράς από Χαλκίδα, διάρκεια 2 ώρες.
Γ. Οδικώς μέχρι το Μαρκόπουλο Ωροπού κι απο εκεί με φέρυ μποτ στην Ερετρια, στη συνέχεια οδικώς μία ώρα μέχρι την Κάρυστο.
Δ.Οδικώς μέχρι την Αγία Μαρίνα κι από εκεί με φερυ μποτ στα Στύρα, στη συνέχεια οδικώς μισή ώρα μέχρι την Κάρυστο .
Δρομολογια για όλες τις εναλλακτικές προτάσεις στο site

www.eviatravel.gr

Ώρα εκκίνησης αγώνα;
10:30
Αποστάσεις;
Θα γίνει Ολυμπιακό 1,5 χλμ κολύμπι ( 2 στροφές )-40 χλμ ποδήλατο(4 γυροι)-10 χλμ τρέξιμο (2 γυροι)
Σπριντ 750 μ κολύμπι ( 1 στροφη)- 20 χλμ ποδήλατο ( 2 γύροι ) – 5 χλμ τρέξιμο ( 1 γύρος)
Επίσης θα υπάρχει και σκυταλοδρομία όπου μπορούν να συμμετέχουν 2 ή 3 άτομα.
Ασφάλεια αγώνα.
Θα υπάρχει ασθενοφόρο με γιατρό, πλωτά σκάφη με ναυαγοσώστες, όχημα λιμενικού, περιπολικό ενώ οι δρόμοι θα είναι κλειστοί.

Τροφοδοσία.
Θα υπάρχουν σταθμοί με νερό, τζελακια GU κι ισοτονικά ποτά.

Τιμές.
Η ατομική συμμετοχή είναι στα 20€ για το Σπριντ και 25€ για το Ολυμπιακό, ενώ η ομαδική στα 45€ κι 60€ αντίστοιχα.

Πακέτα διαμονής.
Στην ιστοσελίδα www.glafkos.org
Που μπορω να κάνω έγγραφη;
Στην ιστοσελίδα www.glafkos.org ή στο τουριστικό γραφείο SET στην κεντρική πλατεία Καρυστου ή στο κατάστημα Δημητρας Γαια στην Αθήνα, Δεκελειας 56, Νέα Φιλαδελφεια.
Τι περιλαμβάνει το πακέτο συμμετοχής;
Τη συμμετοχη σε ένα πολυ όμορφο κι ασφαλή αγώνα, υδροδοσία,συλλεκτικό t-shirt, ηλεκτρονικη χρονομετρηση, πάστα πάρτυ κι ένα καταπληκτικό χειροποίητο μετάλλιο ΈΚΠΛΗΞΗ για όσους τερματίσουν. Επίσης θα υπάρχουν πολλά δώρα από τους χορηγούς μας που θα κληρωθουν μετά τη λήξη του αγώνα.
Μερικά από τα δώρα είναι δωρεάν συμμετοχή και διαμονή στο τρίαθλο Κέρκυρας, δώρα από την Asics, ποδήλατο κπα.
Γραμματεία που θα βρίσκεται;
Θα υπάρχει γραμματεία και μέσα στο πλοίο για τη γρηγορη εξυπηρέτηση σας!
Σας περιμένουμε όλους σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού!
Δηλώστε συμμετοχη ΤΩΡΑ!

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)