Γλαύκος Τρίαθλο.

Δελτίο Τύπου B’. Ολυμπιακή Απόσταση. Στην Ολυμπιακή απόσταση είχαμε 31 συμμετοχές στο ατομικό και 6 ομάδες.

Πρώτος βγήκε από το νερό ο γνωστός Ultraman Λευτέρης Παρασκευάς, τη γραμμή του τερματισμού όμως πέρασε με εντυπωσιακή επίδοση στο τρέξιμο ο αθλητής Σπύρος Νικολούζος, τρίτος τερμάτισε ο Γιάννης Νομικός.

Στην Ολυμπιακή απόσταση είχαμε και δύο ξένους αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο σε δύο κατηγορίες, ο Barrable Duncan στην κατηγορία 31-40 κι ο Brown James στην κατηγορία 51-60.

Στο Ολυμπιακό είχαμε και γυναικεία εκπρόσωπο, τη Φαίδρα Μαγκριώτη, που το τερμάτισε σε πολύ καλό χρόνο!

Στο ομαδικό είχαμε νικητές την ομάδα Ωκεανός, δεύτερη την τοπική ομάδα από την Κάρυστο Last και τρίτους την ομάδα ‘’Τα τρία οι δύο’’.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στις κατηγορίες ήταν

18-30

  • Νομικος Γιάννης
  • Νταφάλιας Κωνσταντινος
  • Αξιώτης Ευάγγελος

31-40

  • Νικολούζος Σπύρος
  • Παρασκευάς Λευτέρης
  • Barrable Duncan

41-50

  • Λαμπροπουλος Σταμάτης
  • Κανελόπουλος Παύλος
  • Πιπέρης Βασίλης

51-60

Μυλωνάς Κώστας

Brown James

Κούλης Σπυρίδων

Σαν διοργανωτής θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή αυτού του αγώνα, αθλητές, εθελοντές, συνοδούς, κριτές, διασώστες, τους κατοίκους της Καρύστου που αγκάλιασαν αυτό το μεγάλο γεγονός και τέλος τους χορηγούς και κυρίως την ENEL GREEN POWER που με τη πολύτιμη υποστήριξη της ανέβασε ψηλά τον πήχη για τους μελλοντικούς αγώνες Τριάθλου!

Σας περιμένουμε όλους το 2014 στο 2ο Διεθνή αγώνα Γλαύκος Τρίαθλο για ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις!

Ο διοργανωτής

Θωμάς Δημήτρης

Γυμναστής-Τριαθλητής

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)