Το Μουντιάλ φέρνει ρεκόρ πωλήσεων.

To FIFA World Cup 2014 είναι ήδη η μεγάλη φετινή επιτυχία της adidas

  • Νέο ρεκόρ πωλήσεων στο ποδόσφαιρο – 2 δις
  • Περισσότερες από 14 εκατομμύρια μπάλες brazuca & 8 εκατομμύρια εμφανίσεις εθνικών ομάδων έχουν ήδη πουληθεί
  • Ρεκόρ πωλήσεων για τις εμφανίσεις της εθνικής Γερμανίας

 

Απολύτως επιτυχημένα είναι τα μέχρι τώρα αποτελέσματα για την adidas μετά από τις πρώτες 12 ημέρες του FIFA World Cup 2014. Ο Ηerbert Hainer, CEO του adidas Group, ανέφερε σχετικά: «Πετύχαμε ήδη το στόχο των €2 δις πωλήσεων στην κατηγορία του ποδοσφαίρου για το 2014, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως είμαστε η κορυφαία εταιρία παγκοσμίως στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η παρουσία της εταιρίας τόσο στα γήπεδα της Βραζιλίας, όσο και γύρω από το τουρνουά, καθώς επίσης και η επιτυχία της καμπάνιας μας στα κοινωνικά δίκτυα παγκοσμίως, αποδεικνύει ότι η adidas είναι και θα παραμείνει η κορυφαία ποδοσφαιρική εταιρία».

 

Ως επίσημος Χορηγός, Προμηθευτής και Κάτοχος Αδείας για το FIFA World Cup 2014, η adidas για άλλη μια φορά προμηθεύει την επίσημη μπάλα της διοργάνωσης και τον εξοπλισμό των στελεχών, των διαιτητών, των εθελοντών και των ball boys. Επιπλέον, εννιά ομάδες και περίπου 300 ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στη διοργάνωση, χρησιμοποιώντας προϊόντα adidas.

 

Η adidas θα πουλήσει συνολικά πάνω από 8 εκατ. φανέλες, σημαντικά περισσότερες από τις 6,5 εκατ. που πούλησε τη χρονιά του FIFA World Cup 2010 της Νοτίου Αφρικής. Ιδιαίτερα η φανέλα της εθνικής ομάδας της Γερμανίας σημειώνει πωλήσεις ρεκόρ, καθώς ήδη έχουν πουληθεί πάνω από 2 εκατ. φανέλες, 30% περισσότερες από το προηγούμενο ρεκόρ του 2006. Επίσης, οι φανέλες της Αργεντινής, του Μεξικό και της Κολομβίας έχουν ξεπεράσει το 1 εκατ. πωλήσεις η κάθε μία. Επιπλέον, η adidas θα πουλήσει περισσότερες από 14 εκατ. ποδοσφαιρικές μπάλες brazuca, την επίσημη μπάλα του FIFA World Cup 2014, 1 εκατομμύριο περισσότερες από τη χρονιά του FIFA World Cup 2010.

 

Το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο έχει πολύ θετική επίδραση στις πωλήσεις της adidas στη Λατινική Αμερική. Τα τελευταία δέκα χρόνια, το adidas Group κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις του στην περιοχή σημαντικά, φτάνοντας από τα €179 εκατ. στo €1,575 δις. Το adidas brand ειδικότερα, με την υποστήριξη και του FIFA World Cup 2014, αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνει τις πωλήσεις του στη Λατινική Αμερική κατά τα επόμενα χρόνια.

Για τις ανάγκες των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια του FIFA World Cup 2014, η adidas δημιούργησε ένα Κέντρο Τύπου στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το επονομαζόμενο “Posto adidas”. Καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, η adidas δημιουργεί και μοιράζεται σε πραγματικό χρόνο υλικό μέσω των κοινωνικών δικτύων της, με στόχο να είναι το πιο δημοφιλές brand στα social media σε όλο το FIFA World Cup 2014. Στις πρώτες δώδεκα ημέρες της διοργάνωσης, η adidas έκανε σημαντικά βήματα προς αυτόν τον στόχο. Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός @brazuca στο Twitter ξεπέρασε του 2 εκατ. followers, προσφέροντας μοναδικό υλικό από τις πιο σημαντικές στιγμές των αγώνων και δίνοντας στους fans την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος τις ομάδες από όλο τον κόσμο.

 Leo Messi Birthday 5

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)