Επιδαύριος Δρόμος 2017 Ένας αγώνας προσιτός σε όλους

Επιδαύριος Δρόμος 2017
Ένας αγώνας προσιτός σε όλους

Στα πλαίσια διεξαγωγής του Επιδαύριου δρόμου 2017, μία από τις ιστορικότερες διαδρομές στην Ελλάδα, η οποία ενώνει δύο από τα σημαντικότερα μνημεία του αρχαίου κόσμου, το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου και το Αρχαίο Θέατρο Ασκληπιείου Επιδαύρου, η οργανωτική επιτροπή  ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ενδιαφέρουσες διευκρινίσεις σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής 28 Μαΐου.

Η διαδικασία συμμετοχής στον αγώνα έγινε πιο απλή. Κατόπιν συνεννόησης με τον ΣΕΓΑΣ πραγματοποιήθηκε η τροποποίηση μη απαραίτητηςπροσκόμισης Ιατρικής βεβαίωσης για τον Επιδαύριο Αγώνα. Πλέον, η μόνη προϋπόθεση για έναν αθλητή (ενήλικα ή ανήλικα) είναι να συμπληρώσει και να υπογράψει μια υπεύθυνη δήλωση– αίτηση.  Δηλαδή, μόνο η αίτηση είναι αρκετή και δεν απαιτείται Ιατρική βεβαίωση.

Η διοργάνωση του Επιδαύριου Δρόμου 2017 στα πλαίσια στήριξης των αθλητών που θα συμμετέχουν στον αγώνα (15km. & 5 km),  θα παρέχει δωρεάν μετακίνηση από Αθήνα για την Επίδαυρο σε αθλητές συλλόγων και σωματείων την ημέρα των αγώνων Κυριακή, 28 Μαΐου 2017 (Κατόπιν συνεννόησης, και πάντα ανάλογα με την διαθεσιμότητα). Πρόκειται για μαζικές εγγραφές – πάνω από 25 δρομείς. Παρακαλούμε τους αθλητικούς συλλόγους και σωματεία να δηλώσουν έγκαιρα τους συμμετέχοντες αθλητές τους για να γίνουν οι σχετικές κρατήσεις.  Οι λίστες με τα ονόματα των αθλητών να σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@why-n.gr, το αργότερο μέχρι 21/05 .

Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν και να τρέξουν σε μία διαδρομή που θα τους μείνει αξέχαστη. Ο Επιδαύριος δρόμος θα διεξαχθεί με αφετηρία το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου και τερματισμό το Αρχαίο Θέατρο Ασκληπιείου Επιδαύρου (Αρχαίο Στάδιο Ασκληπιείου Επιδαύρου), το ωραιότερο και καλύτερα διατηρημένο στον κόσμο. Η  διαδρομή συνδυάζει αριστοτεχνικά το γεωγραφικό ανάγλυφο όλης της Ελλάδας. Οι δρομείς την μία στιγμή αγωνίζονται δίπλα στη θάλασσα και την άλλη ανάμεσα σε βουνά με πλούσια βλάστηση.

Μετάλλιο και μπλούζα, θα δοθούν σε όλους όσους θα τρέξουν 5 & 15 χιλιόμετρα, ενώ οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα λάβουν δίπλωμα και μικρότερο μετάλλιο συμμετοχής.

Η διαδρομή Theater 2 Theater αποτελεί μοναδική εμπειρία για τον συμμετέχοντα. Το να τρέξει κανείς από θέατρο σε θέατρο, τον εντάσσει σε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ο δρομέας μπορεί να αισθανθεί το ιστορικό μεγαλείο της περιοχής μέσα από το συναισθηματικό ρίγος που δημιουργεί η εκκίνηση και πολύ περισσότερο ο τερματισμός σε ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του αρχαίου κόσμου.

Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μετακίνηση ή οποιαδήποτε διευκρίνιση, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-9830680 ή
επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: http://why-n.gr/event/epidavros-historic-run-217
facebook: https://www.facebook.com/events/1954595458102139/permalink/1991192157775802/?notif_t=like&notif_id=1494686711114483
Video spot: https://www.youtube.com/watch?v=aZNNRaXfZTI
Radio spot: http://why-n.gr/radio-spot/

Χορηγός: WIND

Γραφείο Τύπου.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)