Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 : Δίαθλο Sprint στην Κυπαρισσία.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΘΛΟΥ SPRINT (Ατομικό & Σκυταλοδρομία  –  Ομαδικό)  

 

ΔΙΑΘΛΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  &  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ σε συνεργασία με το ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ  ΟΜΙΛΟ  ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ  (Ν.Ο.Κ.Υ), διοργανώνει αγώνες διάθλου με αφετηρία και τερματισμό την  κεντρική παραλία  Κυπαρισσίας (Παραλία Αί Λαγούδη).

Η Κυπαρισσία είναι έδρα του Δήμου Τριφυλίας βρίσκεται στη Νοτιοδυτική πλευρά της Πελοποννήσου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Κυπαρισσιακού Κόλπου. Με μακραίωνη ιστορία, απέραντες αμμώδεις παραλίες αλλά και πλεονεκτική θέση για εξορμήσεις σε μοναδικής ομορφιάς τοπία: Αρχαία Ολυμπία, Καταρράκτες Νέδα, παραλία Βοϊδοκοιλιάς και πολλά ακόμα. Μπορεί να γίνει ιδανικός προορισμός διακοπών ή Σαββατοκύριακου, καθώς βρίσκεται περίπου 250 χλμ. από την Αθήνα και με το νέο Εθνικό Δίκτυο σε λιγότερο από 3 ώρες είσαι εκεί.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Αγώνων – Κατηγορίες

  • Έφηβοι- Νεανίδες- Άνδρες- Γυναίκες – Βετεράνοι –Σκυταλοδρομία (Ομαδικό)
  • Ωρα εκκίνησης 12:00 π.μ.

Τρέξιμο : 5.000  μ. σε ασφάλτινο δρόμο
Ποδηλασία : 20.000 μ. σε εθνικό δρόμο
Τρέξιμο : 2.500  μ. σε ασφάλτινο δρόμο

 

  • Παίδες-Κορασίδες -Παμπαίδες- Παγκορασίδες & Κατηγορία open
  • Ωρα εκκίνησης 11:00 π.μ.
Τρέξιμο : 2,5 χλμ  μ. σε ασφάλτινο δρόμο
Ποδηλασία : 10 χλμ. σε εθνικό δρόμο
Τρέξιμο : 1 χλμ. σε ασφάλτινο δρόμο

 

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν σταλεί το αργότερο μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου στο e-mail kyparissiasports@yahoo.gr . Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και για την εξασφάλιση των παροχών της διοργάνωσης παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση της συμμετοχής σας.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι Δωρεάν.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό τους 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα από τη γραμματεία των αγώνων.

Τεχνική Σύσκεψη
Οδηγίες για την διεξαγωγή του αγώνα θα δοθούν 1 ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο των αλλαγών (κεντρική παραλία).

Έλεγχος Εξοπλισμού & Μαρκάρισμα
Στη γραμματεία δίπλα στη ζώνη αλλαγών μέχρι λίγο πριν την εκκίνηση.

 

Έπαθλα

Σε όλους όσους συμμετέχουν στους αγώνες θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα. Στους 3 πρώτους  κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν και έπαθλα.

 

Σημείωση: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.ΤΡΙ.. Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και των κανονισμών της Ε.Ο.ΤΡΙ. αποφασίζει τελεσίδικα η αγωνόδικος επιτροπή. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για απώλεια ή φθορά αθλητικού υλικού, καθώς και για τυχόν τραυματισμό αθλητή. Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι στο να φορούν κράνος κατά την διάρκεια της ποδηλασίας.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ.
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ .
ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες  https://www.facebook.com/KyparissiaSports  στο e-mail kyparissiasports@yahoo.gr και στο Τηλ.  2761360731.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)