Προκήρυξη 1ης Διαθλητικής Συνάντησης Φίλων Τριάθλου

Το αθλητικό Σωματείο «Ολύμπιοι» με την εθελοντική βοήθεια των Φίλων του Τριάθλου (Triathlon Friends) διοργανώνει την 1η Διαθλητική Συνάντηση φίλων Τριάθλου εντός του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου στο Σχινιά Αττικής.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 10.30 π.μ.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ: 4 χλμ τρέξιμο –20 χλμ ποδήλατο – 4 χλμ τρέξιμο.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Στην είσοδο του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου απέναντι από το χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων.

ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: 120 άτομα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Από την Παρασκευή 6/1/2012 έως την Παρασκευή 20/1/2012 (Οι συμμετοχές μπορεί να κλείσουν νωρίτερα εφόσον συμπληρωθεί το όριο των 120 ατόμων). Οι δηλώσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα*

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 15 ευρώ με κατάθεση του αντιτίμου στον λογαριασμό της ALPHA BANK

με αριθμό IBAN: GR 76 0140 1590 1590 0200 2009 792 

με δικαιούχο: ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ

Η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη μόνο με την καταβολή του ανωτέρω ποσού στην τράπεζα με υποχρεωτική αναγραφή ονόματος καταθέτη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ:

8.30 π.μ.-9.45 π.μ. παράδοση αριθμών συμμετοχής (Οι αθλητές θα λαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους αφού προσκομίσουν φωτοαντίγραφο πρόσφατης ιατρικής βεβαίωσης για την καλή κατάσταση της υγείας τους-το οποίο θα κρατήσουν οι διοργανωτές- και υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή τους στη διαθλητική συνάντηση με δική τους αποκλειστική ευθύνη.)

10.10 π.μ. κλείσιμο της ζώνης αλλαγών

10.15 π.μ. ενημέρωση συμμετεχόντων

10.30 π.μ. έναρξη διαθλητικής συνάντησης

Θα υπάρχουν αναμνηστικά μετάλλια για όλους τους συμμετέχοντες ενώ θα γίνουν και απονομές με κύπελλα στους τρεις πρώτους στις εξής κατηγορίες: α) γενική ανδρών, β) γενική γυναικών, γ) βετεράνοι (ηλικίες 45+).

Θα υπάρχει τεχνική υποστήριξη για το ποδηλατικό σκέλος, χρονομέτρηση όλων των συμμετεχόντων , ενώ θα παρευρίσκεται γιατρός και ασθενοφόρο καθ΄ολη τη διάρκεια της συνάντησης.

 

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.