Μετατρέψτε τη σημαδούρα ασφαλείας σας σε σακίδιο

Μετατρέψτε τη σημαδούρα ασφαλείας σας σε σακίδιο

Η αποσπώμενη σημαδούρας ασφαλείας/ πλωτήρας  BuddySWIM έχει σχεδιαστεί για να να χρησιμοποείτε τη σημαδούρα ασφαλείας της BuddySwim ως σακίδιο πλάτης. Η μεγάλη πλευστότητά του επιτρέπει στον κολυμβητή να ξεκουραστεί και να το χρησιμοποιήσει ως πλωτήρα αν είναι απαραίτητο. Επιπλέον, ο εσωτερικός του χώρος είναι 100% υδατοστεγής και \ σας επιτρέπει να αποθηκεύετε προσωπικά αντικείμενα εντελώς στεγνά ενώ κολυμπάτε.

Χωρητικότητα 28L

Με μέγεθος 25cm x 52cm (φουσκωμένο) και πλευστότητα ιδανικό για κάθε κολυμβητή.

100% Υδατοστεγής και ασφαλής

Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα  προσωπικά σας αντικείμενα μέσα ενώ αυξάνετε ορατότητα σε ανοιχτά νερά. Διαθέτει δύο (2) ξεχωριστούς αεροθαλάμους αυξάνντας έτσι τα επίπεδα ασφάλειας.

Εύκολη μετατροπή από σακίδιο σε σημαδούρα και αντίστροφα

Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση και αφαίρεση του σακιδίου πλάτης

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΤΟΧΗ

Υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και νάιλον φινίρισμα σας προσφέρουν μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια χρήσης

ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ

Ένα σκουφάκι κολύμβησης από σιλικόνη του ίδιου χρώματος περιλαμβάνεται για επιπλέον ορατότητα.

Ζώνη με δυνατότητα διπλής ρύθμισης
 Μέση – 58εκ έως 110 εκατοστά

Υψος 26 εκατοστά έως 44 εκατοστά

Χρώματα : 3 διαθέσιμα χρώματα Κίτρινο- Πορτοκαλί – Ροζ

Τιμή : 49,90 ευρώ

Drybag BuddySwim Backpack

Drybag BuddySwim Backpack

Drybag BuddySwim Backpack

Drybag BuddySwim Backpack

 

 

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.