Δείτε τα περιεχόμενα του 7ου τεύχους

Στο 7ο τεύχος του περιοδικού έχουμε βασικό αφιέρωμα στην επιλογή του αθλητικού εξοπλισμού. Ετσι μεταξύ των άλλων μπορείτε να διαβάσετε τα παρακάτω άρθρα.

Κολύμβηση :Εξηγούμε τις βασικές έννοιες/ ορολογία που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές wetsuit ώστε να μπορείτε να καττανοείτε τις τεχνικές προδιαγραφές που υπάρχουν στα ενημερωτικά φυλλάδια.

Ποδηλασία : Σας εξηγούμε με ποιο τρόπο πρέπει να κάνετε μία ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς για να καταλήξετε στην καλύτερη επιλογή ποδηλάτου.

Τρέξιμο : Παρουσιάζουμε το πρώτο μέρος του αφιερώματος σχετικά με την βιομηχανική του τρεξίματος καθώς και το πως επιλέγουμε παπούτσι τρεξίματος

Διατροφή : Εξηγούμε πως πρέπει να γίνεται η σωστή ενυδάτωση και αναπλήρωση θρεπτικών συστατικών.

 

 

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.