Αγώνες Ποδηλασίας 2016: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters 2016

Κ. Γκάτζιος: «Έτοιμοι να υποδεχθούμε, τους 184 κορυφαίους Masters ποδηλάτες»

 

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου μιλάει για το Πανελλήνιο Δρόμου

 

 

«Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους κορυφαίους 184 ποδηλάτες Masters της χώρας. Για δεύτερη χρονιά η Επίδαυρος θα βρεθεί στο επίκεντρο του αθλήματος κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ο Δήμος από την πλευρά του κι αυτή την φορά θα προσπαθήσει για το καλύτερο και πιστεύω ότι όλοι όσοι έρθουν θα φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Άλλωστε η περιοχή μας εκτός από τα μνημεία της ιστορίας έχει και απίστευτες ομορφιές για όλους τους επισκέπτες».

 

Δηλώσεις του Δημάρχου Επιδαύρου Κωνσταντίνου Γκάτζιου μιλώντας για το Masters 2016, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου, που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (28-29/05), από την Ελληνική Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, τον Δήμο Επιδαύρου και την 4η Εφορία Αρχαιοτήτων.

 

Και συνέχισε: «Η διαδρομή του αγώνα έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε οι ποδηλάτες να περάσουν από όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα, όπου έχουν προγραμματισθεί και διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις. Θα πρέπει επίσης να σημειώσω και το γεγονός ότι ο Δήμος Επιδαύρου έχει δημιουργήσει μια σημαντική παράδοση στην διοργάνωση αγώνων, ποδηλασίας, τριάθλου, τρέξιμο και άλλων αθλημάτων. Θέλω να πιστεύω ότι κι αυτή η διοργάνωση θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία, πάντα με την υποστήριξη των εθελοντών μας».

 

Στους αγώνες Masters 2016 θα πάρουν μέρος 184 ποδηλάτες, από 34 συλλόγους όλης της χώρας. Το Σάββατο στην ατομική χρονομέτρηση θα αγωνισθούν 95 αθλητές και την Κυριακή, στον αγώνα αντοχής 167 αθλητές.

 

Ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης (15 χλμ.) θα ξεκινήσει από το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, θα ακολουθήσει την διαδρομή Λυγουριό, Γιαννουλέικα, Αρκαδικό και οι ποδηλάτες θα τερματίσουν στον Αγ. Δημητρίου (Μετόχι).

 

Ο δε αγώνας αντοχής, 100 χλμ., θα ακολουθήσει την διαδρομή: Νέα Επίδαυρος (προεκκίνηση Λιμάνι), μέσα στο χωριό, τέλος Νέας Επιδαύρου (εκκίνηση), Νερόμυλος, Δήμαινα, Καζολέικα, Άγιος Ανδρέας, Άνω Επίδαυρος, Γέφυρα Ε.Ο. (έναρξη σιρκουί -1ος κύκλος), προς Κολιάκι, εξοχ. κέντρο Αγνάντι, Κολιάκι, Αδάμι, Λυγουριό, δεξιά προς Παλαιά Επίδαυρο, Άγ. Ανδρέας, Άνω Επίδαυρος, Γέφυρα (κλείσιμο σιρκουΐ – έναρξη 2ου κύκλου), προς Κολιάκι, εξοχ. κέντρο Αγνάντι, Κολιάκι, Αδάμι, Λυγουριό, δεξιά προς Αρχαία Επίδαυρο, Άγ. Ανδρέας, Άνω Επίδαυρος, Γέφυρα, ευθεία προς Παλαιά Επίδαυρο και τερματισμό στο λιμάνι Παλαιάς Επιδαύρου.

 

https://www.youtube.com/watch?v=NyNbiRlKJ_U

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.