Ποδηλασία : Αποτελέσματα Πανελλήνιο Masters, Ατομική Χρονομέτρηση

Πρωταθλητές Masters οι Κουτρούμπας,

Καταπόδης και Μαλισιάνος

 

Το Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται αύριο στην Επίδαυρο

 

 

Ο Ευάγγελος Κουτρούμπας(30-39 ετών), ο Λουκάς Καταπόδης (40-49) και ο Χαράλαμπος Μαλισιάνος (50+) ήταν οι τρεις νικητές – πρωταθλητές, στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες, στην ατομική χρονομέτρηση, του Πανελληνίου πρωταθλήματος ποδηλασίας δρόμου Masters 2016 που ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή (29/05) στην Επίδαυρο. Μια διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Επιδαύρου και την 4η Εφορία Αρχαιοτήτων.

 

Τον καλύτερο χρόνο και από τους τρεις πρώτους, τον έκανε ο Λουκάς Καταπόδης, στα 15 χλμ., με 0:19:43,061 έναντι 0:20:22,510 του Κουτρούμπα και 0:22:09,200 του Μαλισιάνου.

 

«Έγινε ένας πολύ καλός αγώνας και είμαστε χαρούμενοι που από την πλευρά μας είχαμε συμμετοχή στην επιτυχία του. Θέλω να πιστεύω ότι αύριο θα γίνει ένας εξίσου καλός αγώνας και στην αντοχή», δήλωσε ο Δήμαρχος Επιδαύρου Κωνσταντίνος Γκάτζιος, ο οποίος εξέφρασε προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, την επιθυμία του για την θεσμοθέτηση και ενός διεθνή αγώνα. Μιλώντας με την σειρά του ο Αθανάσιος Τερζής σημείωσε: «Για μια ακόμα φορά όλα λειτούργησαν με ακρίβεια. Θέλω και πάλι να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την συνεργασία. Η περιοχή της Επιδαύρου είναι ιδανική και για αγώνες ποδηλασίας και το αποδεικνύει κι αυτό το Σαββατοκύριακο». 

 

Οι πρώτες 6άδες, στην ατομική χρονομέτρηση:

 

Masters A (30-39 ετών)

 1. Κουτρούμπας Ευάγγελος (ΠΟΣ Τάλως)
 2. Ντούνης Σωτήριος (ΑΕΚ Αθηνών)
 3. Καλογεράτος Διονύσης ΠΟ Πατρών)
 4. Σγουράκης Γουλιέλμος (ΑΣΠ Άλφα), 5. Ραφαηλίδης Χρήστος (ΠΣ Κρόνος Νίκαιας), 6. Μπαζάρογλου Ανδρέας (ΠΟ Πατρών)

 

Masters Β (40-49 ετών)

 1. Καταπόδης Λουκάς (ΑΟ Πήγασος)
 2. Λιονάκης Ιωάννης (ΠΟΧ Τάλως)
 3. Κωλέτσης Ευθύμιος (ΑΣΠ Άλφα)
 4. Τζαβέλλας Αθανάσιος (ΠΑΣ Πηνειός), 5. Μαραγκουδάκης Εμμανουήλ (ΠΟΧ Τάλως), 6. Βαρλάμης Βασίλειος (ΠΓΣ Λάρισας)

 

Masters Γ-Δ (50 ετών +)

 1. Μαλισιάνος Χαράλαμπος (ΑΟ Αίολος)
 2. Σιατραβάνης Αλέξανδρος (ΟΦΝ Ιωνίας)
 3. Ευαγγελόπουλος Πολυζώης (ΑΟ Πήγασος)
 4. Μπαλαδάκης Σταύρος (ΠΟΧ Τάλως), 5. Αϊβατίδης Παντελεήμων (ΟΦΝ Ιωνίας), 6. Κουρμπέτης Χρήστος (ΠΣ Κρόνος Νίκαιας)

 

Ο αυριανός αγώνας αντοχής, 100 χλμ., θα ακολουθήσει την διαδρομή: Νέα Επίδαυρος (προεκκίνηση Λιμάνι), μέσα στο χωριό, τέλος Νέας Επιδαύρου (εκκίνηση), Νερόμυλος, Δήμαινα, Καζολέικα, Άγιος Ανδρέας, Άνω Επίδαυρος, Γέφυρα Ε.Ο. (έναρξη σιρκουί -1ος κύκλος), προς Κολιάκι, εξοχ. κέντρο Αγνάντι, Κολιάκι, Αδάμι, Λυγουριό, δεξιά προς Παλαιά Επίδαυρο, Άγ. Ανδρέας, Άνω Επίδαυρος, Γέφυρα (κλείσιμο σιρκουΐ – έναρξη 2ου κύκλου), προς Κολιάκι, εξοχ. κέντρο Αγνάντι, Κολιάκι, Αδάμι, Λυγουριό, δεξιά προς Αρχαία Επίδαυρο, Άγ. Ανδρέας, Άνω Επίδαυρος, Γέφυρα, ευθεία προς Παλαιά Επίδαυρο και τερματισμό στο λιμάνι Παλαιάς Επιδαύρου.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)