Σε ετοιμότητα η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Θανάσης Τερζής: Είμαστε πανέτοιμοιγια το Πανελλήνιο Ποδηλασίας Δρόμου

 

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. «Είμαστε πανέτοιμοι για ένα ακόμα επιτυχημένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου. Οι γενικότερες δυσκολίες είναι μεγάλες, αλλά η Ομοσπονδία μπορεί και συνεχίζει με επιτυχία να εκτελεί το αγωνιστικό της πρόγραμμα. Το Πανελλήνιο είναι μια διοργάνωση που δίνει την ευκαιρία και στους αθλητές πρώτης γραμμής να διακριθούν, αλλά και στους μικρότερους να δείξουν τις δυνατότητες τους και να ξεχωρίσουν».

 

Λόγια του προέδρου της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Θανάση Τερζή, που συνέχισε μιλώντας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου: «Επιλέξαμε την Καλαμπάκα, μια αγαπημένη για μας πόλη, για τρεις τουλάχιστον λόγους. Είναι μια ιδανική τοποθεσία για την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος, η τοπική κοινωνία δίνει το παρόν σε κάθε μας εκδήλωση αγκαλιάζοντας τους ποδηλάτες, αλλά και επειδή ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υποστηρίζει με κάθε τρόπο την προσπάθειά μας και τον ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά γι’ αυτό, όπως θέλουμε να τον συγχαρούμε και για την επανεκλογή του».

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας Δρόμου 2014, Ανδρών, Γυναικών, Νέων Ανδρών, ξεκινάει σήμερα στην Καλαμπάκα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Διοργανώτρια είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και η συμμετοχή είναι 188 ποδηλάτες-ποδηλάτριες (128 Άνδρες, 28 Νέοι Άνδρες και 32 Γυναίκες), από 45 σωματεία όλης της χώρας.

 

Σήμερα, μέχρι το μεσημέρι έγινε η επικύρωση των συμμετοχών, η διανομή αριθμών των αγώνων Ατομικής Χρονομέτρησης και Αντοχής, όπως και το Τεχνικό Συνέδριο των Αρχηγών των Σωµατείων

 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινάει σήμερα Παρασκευή (27 Ιουνίου), στις 16:00 με την Ατομική Χρονομέτρηση Γυναικών (24,7 χλμ.), θα συνεχισθεί στις 16:30 με την Ατομική Χρονομέτρηση Νέων (39,6 χλμ.), στις 17:30 θα γίνει η Ατομική Χρονομέτρηση Ανδρών (39,6 χλμ.), ενώ στις 8:20 μ.μ. θα γίνουν οι απονομές.

 

Αύριο Σάββατο, από τις 15:30 έως τις 20:00 θα διεξαχθούν οι αγώνες ∆ρόµου Αντοχής Νέων Ανδρών (147,2 χλμ.) και Γυναικών (89,8 χλμ.), ενώ η μέρα θα τελειώσει με τις απονομές των επάθλων στις 8:00 μ.μ.

 

Το Πανελλήνιο Δρόμου θα ολοκληρωθεί μεθαύριο Κυριακή: 08:30-12:30 με τον αγώνας ∆ρόµου Αντοχής Ανδρών (147,2 χλμ.) και τις απονομές στις 12:45.

podilasia_o_terzis_agorastos

Summary
Hellenic Cycling Federation
Article Name
Hellenic Cycling Federation
Description
«Είμαστε πανέτοιμοι για ένα ακόμα επιτυχημένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου. Οι γενικότερες δυσκολίες είναι μεγάλες, αλλά η Ομοσπονδία μπορεί και συνεχίζει με επιτυχία να εκτελεί το αγωνιστικό της πρόγραμμα. Το Πανελλήνιο είναι μια διοργάνωση που δίνει την ευκαιρία και στους αθλητές πρώτης γραμμής να διακριθούν, αλλά και στους μικρότερους να δείξουν τις δυνατότητες τους και να ξεχωρίσουν».
Author

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)