Εξοπλισμός ποδηλασίας FSA.

Δελτίο Τύπου. Όλοι οι συνεργάτες στην FSA είμαστε ενθουσιασμένοι με την παρακάτω είδηση. Η ομάδα Tinkoff Saxo μαζί με την Specialized Racing επέλεξαν την FSA σαν τεχνικό συνεργάτη για τις ομάδες ProTour το 2015. Μετά από εντατικές δοκιμές των περιφερειακών στο δρόμο και στην αεροδυναμική σήραγγα, τα αποτελέσματα ήταν παραπάνω από ικανοποιητικά.

Πιστεύουμε ότι η συνεργασία της FSA με τα ποδήλατα της Specialized είναι ένας πολύ δυνατός συνδυασμός. Να είστε σίγουροι ότι με αυτές τις επιλογές θα προστεθεί επιπλέον δύναμη στο οπλοστάσιο των αναβατών, όπως ο Alberto Contador, ο Peter Sagan και ο Ivan Basso. Ανακοινώνουμε επίσης ότι τα προϊόντα μας θα είναι χορηγός και για την ομάδα Etixx Quickstep για τη σεζόν 2015.

Η ομάδα Etixx Quickstep επίσης επέλεξε να χρησιμοποιήσει τα προϊόντα της FSA και η επιλογή τους έγινε με βάση το χαμηλό βάρος και την αντοχή τους παράλληλα με την κορυφαία αεροδυναμική και την ευκολία συντήρησης.

Όπως δήλωσε  ο διευθυντής της FSA, κος Claudio Mara :ʽʼΕίμαι βέβαιος ότι τα προϊόντα μας θα δώσουν πλεονέκτημα στους αναβάτες που τα χρησιμοποιούν. Παράγουμε όλα τα προϊόντα στο δικό μας εργοστάσιο και δίνει μεγάλη ευελιξία για την ανάπτυξη και την ποιότητα των προϊόντων μας. Έχουμε επίσης μια ισχυρή σχέση συνεργασίας με τους υπεύθυνους των ομάδων και τους κορυφαίους αναβάτες. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουμε πολύ καλά μαζί τους μέσα στο επόμενο έτος.ʼʼ

Για το 2015,η FSA θα προμηθεύει ένα πλήρες φάσμα εξαρτημάτων για κάθε απαίτηση σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Η ομάδα της Tinkoff Saxo και η ομάδα της Etixx Quickstep θα χρησιμοποιήσουν τα ακόλουθα προϊόντα FSA. Δισκοβραχίoνες – Τιμόνια – Λαιμοί – Φρένα – Αλυσίδες

Η χονδρική διάθεση των προιόντων της FSA γίνεται στην Ελλάδα τα τελευταία 6 χρόνια από την εταιρεία “Το Ποδήλατο – TPDistibution.com” στον Άλιμο, με εγγύηση χαμηλότερης τιμής παγκοσμίως!!!
FSA – Xονδρική Διάθεση
ToPodilato.gr – TPDistibution.com
Χαριλάου Τρικούπη 5 – Άλιμος
Στάση μετρό “Ηλιούπολη”
210.9913.510

www.topodilato.gr

tinkoff-saxo-training-1

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.