“Choregeo” 1st Sponsorship Conference

Το “Choregeo” 1st Sponsorship Conference, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Απριλίου 2014, στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Δαΐς, ενισχύει ακόμα περισσότερο την δυναμική του, με νέες προσθήκες και ισχυρά ονόματα στελεχών από κορυφαίες εταιρείες του κόσμου.

Στο συνέδριο, που θα παρουσιαστούν όλα τα νέα δεδομένα που αφορούν στην χορηγία, με στατιστικές αναλύσεις και ενδιαφέροντα case studies, θα δώσουν το παρών και θα μιλήσουν σπουδαίοι εκπρόσωποι από το εξωτερικό όπως ο Nigel Geach, Vice-Chairman της European Sponsorship Association (ESA) και «Γκουρού» του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Gökçe Dayi, Marketing and Corporate Affairs Manager, στην ομάδα μπάσκετ Anadolu Efes, η οποία πέρυσι βραβεύτηκε για μία από τις κορυφαίες viral, fan-interaction ενέργειες και ο Doğa Özgen Tek, στέλεχος marketing της ζυθοποιίας Efes, με πολύ σημαντικές χορηγίες τα τελευταία χρόνια.

Λίγες ημέρες πριν φιλοξενήσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό, για τις ανάγκες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ και του TOP16, στην Ευρωλίγκα, οι δύο κορυφαίες ομάδες παρουσιάζουν τις εμπειρίες τους στον επιχειρηματικό χώρο. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Λεπενιώτης, Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, θα μιλήσει στο συνέδριο με θέμα: «From Sponsorship to Partnership» και ο Ηλίας Κατσογιάννης, Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα αναλύσει το άνοιγμα της ΚΑΕ στην τεράστια αγορά της Κίνας.

Για την συμμετοχή σας, στο διήμερο συνέδριο “Choregeo” 1st Sponsorship Conference, ισχύουν τα ακόλουθα κόστη συμμετοχής:
Για φοιτητές: 80€
Για εταιρείες: 150€
Για ιδιώτες: 200€

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, μπορείτε να βρείτε στο site μας: www.sponsorshipconf.gr . Η φωτογραφία του κειμένου είναι του βραβευμένου φωτογράφου της F1, Vladimir Rys.

Χορηγός του συνεδρίου, μέχρι στιγμής, είναι η κορυφαία εταιρεία ένδυσης και εξοπλισμού στην ύπαιθρο The North Face.
Υποστηρικτές του συνεδρίου είναι τα καταστήματα Focaccino, η υψηλής ποιότητας αλυσίδα αρτοποιείας – καφέ, η εταιρεία sports production Identity που έχει αναλάβει τον συντονισμό του συνεδρίου, η εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων Galakteros Event Production, το φωτογραφικό πρακτορείο Newsports και η εταιρεία καθαρισμού κτιρίων Bicos C.S.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Τύπου: Active Media
Τηλ: +30 210 9343020
Διοργάνωση – Χορηγικό πρόγραμμα συνεδρίου: Focus On Sports
Τηλ: +30 210 9312881-2

Επίσημο hashtag: #Choregeo
Επίσημο site: www.sponsorshipconf.gr

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)