Cervelo S2 2014-2015

Από την στιγμή που πρωτοπαρουσιάστηκε το Cervelo S2 έθεσε τα στάνταρτ που μέχρι σήμερα αντιγράφονται από την βιομηχανία του ποδηλάτου. Η έκδοση του 2014 έχει αλλαγές στις λεπτομέρειες που για ακόμα μια φορά κάνουν την διαφορά. Απλά φανταστείτε την καλύτερη βόλτα που έχετε κάνει ποτέ, την τέλεια διαδρομή, την ξεκούραστη κύλιση, την ταχύτητα που έρχεται αβίαστα με το αεροδυναμικό πλαίσιο χωρίς να προσπαθήσετε πολύ.

 

Είτε πρόκειται για το σπριντάκι στο τέλος της Κυριακάτικης διαδρομής, είτε για την τεράστια ευθεία που έχετε βάλει στο μάτι, είτε για την απότομη κλίση στο αγαπημένο σας βουνό το S2 απλά θα σας καταπλήξει. Με χαμηλό βάρος, καινούργιο πλαίσιο και πιρούνι για το 2014, προσφέροντας αυξημένη ακαμψία και βελτιωμένες αεροδυναμικές περιοχές. Το ενισχυμένο “κούτελο” φιλοξενεί το steerer tube με κατά 32% αυξημένη ακαμψία σε σχέση με το S2 του 2013. Η διαφορά στον χειρισμό και στο στρίψιμο στην κατηφόρα γίνεται άμεσα αντιληπτή.

Ο σωλήνας του πλαισίου (downtube) χρησιμοποιεί το παγούρι σαν συνέχεια της αεροδυναμικής σχεδίασης μειώνοντας αισθητά την αντίσταση του αέρα. Η μεσαία τριβή είναι πλέον τεχνολογίας BBright προσφέροντας αύξηση της ακαμψίας κατά 20% – σαν αποτέλεσμα το S2 είναι πλέον εξαιρετικό και στην ανηφόρα. Ο κάθετος σωλήνας του πλαισίου είναι σχεδιασμένος εξολοκλήρου από την αρχή επιτρέποντας την χρήση ελαστικών 700χ25. Τέλος το πίσω τρίγωνο έχει προέλθει κατευθείαν από το Cervelo Rca με τα πολύ λεπτά seatstays να προσφέρουν την μεγαλύτερη άνεση στην κατηγορία.

Το S2 του 2014 κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται, μέγιστη απόδοση στην χαμηλότερη δυνατή τιμή. Ακαμψία, βάρος, αεροδυναμική, βάρος και επιδόσεις που θυμίζουν ποδήλατο πολλών χιλιάδων ευρώ.

Χωρίς αλλαγές για το 2015 το S2 είναι το απόλυτο ποδήλατο δρόμου με πραγματική εφόρου ζωής εγγύηση και την χαμηλότερη τιμή παγκοσμίως σε όλους τους εξουσιοδοτημένους dealers. Αναζητήστε το μοντέλο του 2014 σε προσφορά και αποκτήστε ένα από τα καλύτερα πλαίσια που κυκλοφορούν.
S2 2013 – Shimano 105 5700 – τελευταία τεμάχια σε προσφορά – τιμή: 1,890ευρώ
S2 2014 – Shimano 105 5700 – διαθέσιμο σε όλα τα μεγέθη – τιμή: 2,600ευρώ
S2 2015 – Shimano 105 5800 11speed – τιμή: αναμένεται

CERVELO
Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος “Το Ποδήλατο”
Χαριλάου Τρικούπη 5 Άλιμος

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.