Σημαδούρα Ασφαλείας Ultra Light για open water κολύμβηση

H Ultra- Light σημαδούρα ασφαλείας για κολύμβηση της Buddyswim σας καθιστά με βέλτιστο τρόπο ορατό από σκάφη καθώς και από την στεριά/ παραλία. Είναι αρκετά μεγάλη σε περίπτωση  ο κολυμβητής θέλει να ξεκουραστεί και την χρησιμοποιήσει ως πλευστικό βοήθημα. Προσοχή δεν είναι σωσίβιο.

Δεν περιέχει ενδιάμεσο τμήμα για αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων.

Πλεονεκτήματα

  • Υψηλή ποιότητα πρώτων υλών και υφασμάτων για μέγιστη διάρκεια/ αντοχή χρήσης.

  • Με μέγεθος 30cm x 58cm και με σημαντική πλευστότητα είναι ιδανική για κάθε αθλητή που κολυμπάει στη θάλασσα.

  • Είναι ελαφριά και εύκολη στην αποθήκευση.

  • Διατίθεται σε τρία χρώματα : κίτρινο, πορτοκαλί και ροζ

  • Εχει τρείς λαβές για μεγαλύτερη ασφάλεια

  • Διπλή ρύθμιση τόσο στο μήκος όσο και στην περιφέρεια της μέσης

Τιμή : 25,90 ευρώ 

BuddySwim Ultralight

BuddySwim Ultralight

Summary
Article Name
Σημαδούρα Ασφαλείας Ultra Light για open water κολύμβηση
Description
H Ultra- Light σημαδούρα ασφαλείας για κολύμβηση της Buddyswim σας καθιστά με βέλτιστο τρόπο ορατό από σκάφη καθώς και από την στεριά/ παραλία. Είναι αρκετά μεγάλη σε περίπτωση  ο κολυμβητής θέλει να ξεκουραστεί και την χρησιμοποιήσει ως πλευστικό βοήθημα. Προσοχή δεν είναι σωσίβιο. Δεν περιέχει ενδιάμεσο τμήμα για αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων. Πλεονεκτήματα Υψηλή ποιότητα πρώτων υλών και υφασμάτων για μέγιστη διάρκεια/ αντοχή χρήσης. Με μέγεθος 30cm x 58cm και με σημαντική πλευστότητα είναι ιδανική για κάθε αθλητή που κολυμπάει στη θάλασσα. Είναι ελαφριά και εύκολη στην αποθήκευση. Διατίθεται σε τρία χρώματα : κίτρινο, πορτοκαλί και ροζ Εχει τρείς λαβές για μεγαλύτερη ασφάλεια Διπλή ρύθμιση τόσο στο μήκος όσο και στην περιφέρεια της μέσης Τιμή : 25,90 ευρώ 

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.