BOOST :Η adidas φέρνει την επανάσταση στο τρέξιμο!

Δελτίο Τύπου της Adidas για το λανσάρισμα των παπουτσιών τρεξίματος Boost.

BOOST

Η adidas φέρνει την επανάσταση στο τρέξιμο!

Επαναστατική επιστροφή ενέργειας, ισχυρή απορρόφηση κραδασμών, άριστη εφαρμογή και ανθεκτικότητα στις εξωτερικές θερμοκρασίες! Η adidas παρουσιάζει την επαναστατική τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών, BOOST, η οποία προσφέρει τη μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας που επιτεύχθηκε ποτέ. Και το τρέξιμο δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο!


BOOST στην ενέργεια

Bernd Wahler, Head of Innovation της adidas: «Το BOOST  είναι ένα επαναστατικό υλικό το οποίο συνδυάζει τη μέγιστη αντικραδασμική προστασία ενός μαλακού και άνετου παπουτσιού, με τη σταθερότητα και την ανταπόδοση ενέργειας, στοιχεία που προσφέρουν την πιο άνετη running εμπειρία που είχες ποτέ! Αίσθηση που θα καταλάβεις από το 1ο σου βήμα. Το BOOST θέτει νέα δεδομένα, όχι μόνο για τα running παπούτσια, αλλά και για ολόκληρη τη running βιομηχανία!»

Η βάση της καινοτομικής τεχνολογίας BOOST βρίσκεται σε ένα επαναστατικό υλικό απορρόφησης κραδασμών, κατασκευασμένο από την κορυφαία εταιρεία χημικών στον κόσμο, BASF.  Μέσα από μια πρωτοποριακή διαδικασία, το συμπαγές υλικό TPU κυριολεκτικά εκρήγνυται και μετατρέπεται σε χιλιάδες μικροκυψέλες ενέργειας, οι οποίες συνθέτουν τη χαρακτηριστική ενδιάμεση σόλα του παπουτσιού. Χάρη στη μοναδική τους κυψελοειδή δομή, αυτές οι ενεργειακές κάψουλες αποθηκεύουν και απελευθερώνουν περισσότερη ενέργεια με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, σε κάθε βήμα. Οι δοκιμές που διεξήγαγε η adidas Innovation Team δείχνουν ότι αυτό το εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό που μόνο τα Energy Boost προϊόντα διαθέτουν, προσφέρει τη μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας που έχει παρουσιαστεί έως τώρα σε running προϊόντα.

 

BOOST στην ανθεκτικότητα

Το νέο υλικό αντικραδασμικής επένδυσης, BOOST, δεν προσφέρει μόνο μέγιστη επιστροφή ενέργειας, αλλά διατηρεί εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες. Στις εργαστηριακές δοκιμές που διεξήγαγε η adidas Innovation Team, παρατηρήθηκε ότι το υλικό BOOST είναι τρεις φορές πιο ανθεκτικό σε σχέση με το υλικό EVA το συνηθισμένο υλικό απορρόφησης κραδασμών που χρησιμοποιείται στα περισσότερα running παπούτσια -, ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες από -20 έως + 40 βαθμούς Κελσίου.

BOOST στην άνεση

Η καινοτομία στο Energy Boost δε σταματάει στη σόλα. Το πάνω μέρος του παπουτσιού διαθέτει την τεχνολογία Techfit της adidas, η οποία προσφέρει άψογη εφαρμογή, άνεση και στήριξη στο πόδι, όταν αυτό βρίσκεται σε κίνηση. Η ελαστική και διάτρητη πλέξη επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει, ενώ στρατηγικά τοποθετημένες ζώνες στήριξης κρατάνε το πόδι σταθερό σε κάθε βήμα.

 

BOOST your run

Το Energy Boost θα είναι διαθέσιμο στο δίκτυο καταστημάτων της adidas, καθώς και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα από τις 27 Φεβρουαρίου, σε περιορισμένο αριθμό!

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)