Απόσυρση ποδηλάτων για ένα χαμόγελο

Αγαπητοί μας Φίλοι

 

Θέλοντας και εμείς να συμβάλλουμε και να βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη και τους ανθρώπους που ασχολούνται μέρα νύχτα και είναι οι αφανείς ήρωες, ειδικά αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα σκεφτήκαμε να προχωρήσουμε στην “Απόσυρση ποδηλάτων για Ένα Χαμόγελο”

 

 

Πως λειτουργεί η απόσυρση?

 

Μας φέρνετε το παλιό σας ποδήλατο, παιδικό, mountain bike ή όποιο άλλο είδος ποδηλάτου αρκεί να είναι λειτουργικό και σε σχετικά καλή κατάσταση, εμείς το επισκευάζουμε, το κάνουμε ασφαλές για τα παιδιά και θα τα παραδώσουμε σε ιδρύματα για παιδιά όπως τα παιδικά χωριά SOS στην Βάρη.

 

Επίσης μπορείτε να μας φέρετε, ποδηλατικά κράνη, παιχνίδια, ρούχα, τρόφιμα μακράς διαρκείας, τετράδια ,μολύβια, είδη καθαριότητας ,προσωπικής υγιεινής και άλλα, μικρής ίσως αξίας για όλους εμάς αλλά στα παιδιά πιστεύουμε θα δώσουν μεγάλη χαρά.

 

Ότι ποδήλατα και άλλα αντικείμενα μας δίνετε θα καταγράφονται μαζί με το όνομα σας και θα ανεβαίνουν στο facebook σε ειδική σελίδα που θα δημιουργηθεί εκτός αν δεν επιθυμείτε την δημοσιοποίηση της δωρεάς σας.

 

Οι υπεύθυνοι του ιδρύματος θα υπογράφουν για ότι παραλάβουν έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια για να ξέρει ο καθένας που πήγε η δωρεά του.

 

Τι κερδίζετε εσείς

 

Εσείς κερδίζετε μια έκπτωση της τάξεως του 20% έως 30% σε επιλεγμένα ποδήλατα σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε ένα καινούργιο ποδήλατο.

Επίσης θα έχετε έκπτωση και σε άλλα ποδηλατικά είδη ,όπως ρούχα, αξεσουάρ κ.α

 

Το μεγαλύτερο κέρδος σας όμως είναι να ξέρετε ότι κάνατε κάποια παιδιά χαρούμενα. Σκεφτείτε όταν αποκτήσατε το πρώτο σας ποδήλατο, σαν παιδιά, πόσο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι ήσασταν.

 

Για να δώσουμε λοιπόν ένα λόγο να χαμογελάσουν αυτά τα παιδιά ζητάμε την βοήθεια σας.

 

BikeMe.gr

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)