Η ομάδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών – Γυναικών (21-22/7)

 

Ανακοινώθηκε η ομάδα που θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, που θα γίνει 21-22 Ιουλίου στο Εσκί Σεχίρ.

Η ελληνική αποστολή αποτελείται κυρίως από νέους αθλητές, αλλά και αθλητές, που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και επιδίωξαν να δώσουν συνέχεια στη σεζόν.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 23 Άνδρες και 20 Γυναίκες.

Αναλυτικά

Ανδρες

100 μ.: Καλαμάρας (ΑΕ Κρανιδίου)

200 μ.: Δαρδανελιώτης (ΜΕΑΣ Τρίτων)

400 μ.: Κυριακίδης (ΟΣΦΠ)

800 μ.: Νακόπουλος (Πανιώνιος)

1.500 μ.: Δημητράκης (ΑΟ Λασιθίου)

3.000 μ.: Δρόσος (ΠΑΟ)

5.000 μ.: Γκελαούζος (ΑΕΚ)

3.000 μ. στιπλ: Μαυριδοπουλος (ΓΣ Λαγκαδα)

110 μ. εμπ.: Σαϊσανάς (Ελ. Βενιζέλος)

400 μ. εμπ.: Παπαδόπουλος (ΟΣΦΠ)

Ύψος: Μάστορας (Ηρακλής)

Επί κοντώ: Πατσουκάκης (ΟΣΦΠ)

Μήκος: Διαμαντάρας (ΓΣ Κηφισιάς), Τσάκωνας (ΟΣΦΠ)

Τριπλούν: Τσιάμης (ΟΣΦΠ)

Σφαιροβολία: Σενικίδης (Μ. Αλέξανδρος Γ.)

Δισκοβολία: Τρέμος (ΓΣ Τρικάλων)

Σφυροβολία: Παπαδημητρίου (ΑΕΚ)

Ακοντισμός: Μινασίδης (ΓΕ Γρεβενών)

4Χ100 μ.: Ανδρεάδης (ΓΣ Χαϊδαρίου), Πατεράκης (ΑΟ Κύδων), Ρουσάκης (Ηρακλής)

4Χ400 μ.: Γράβαλος (Αρης)

 

 

Γυναίκες

100 μ.:  Γάτου (Ηρακλής)

200 μ.:  Κεραμιδά (ΜΕΑΣ Τρίτων)

400 μ.:  Πιντή (ΠΑΟΚ)

800 μ.:  Δαγκλή (ΑΕΚ)

1.500 μ.:  Θεοδωρακοπούλου (ΑΕΚ)

3.000 μ.: Καρακατσάνη (ΓΕΑ Τρικάλων)

3.000 μ. στιπλ:  Κοίνη (ΓΕΑ Τρικάλων)

100 μ. εμπ.: Πετσούδη (ΠΑΟΚ)

400 μ. εμπ.:  Χαντζή (Πίνδαρος Θηβών)

Ύψος: Γκούσιν (ΓΣ Κηφισιάς)

Επί κοντώ: Μάνου (Κερκυραϊκός)

Μήκος:  Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας)

Τριπλούν: Κοτρούτσου (ΓΣ Βόλου)

Σφαιροβολία: Μωυσίδου (ΠΑΟ)

Δισκοβολία: Αναγνωστοπούλου (ΓΕ Φαρσάλων)

Σφυροβολία: Κοροσίδου (Αίολος Μακεδονίας)

Ακοντισμός: Τσιολακούδη (Ρεθυμνϊακός)

4Χ100 μ.: Φέρρα (ΟΣΦΠ)

4Χ400 μ.:  Γαβαλά (Ολυμπιάδα Κομοτηνής), Πετρίδου (ΟΦΚΑ Σέρρες)

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)