Ξεκίνησαν οι εγγραφές του 2ου Ημιμαραθώνιου Αθήνας

Ο ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, ανακοινώνει, με περίσσια περηφάνια, τη διεξαγωγή του 2ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας (πρώην «Ακρόπολις») στις 31 Μαρτίου 2013, μιας διοργάνωσης που φιλοδοξεί να μετατραπεί σε ένα μεγάλο δρομικό φεστιβάλ στους δρόμους της Αθήνας και μια αληθινή γιορτή της πόλης, ενώ αποτελεί και την ιδανική ευκαιρία των δρομέων να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ενόψει του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας το Νοέμβριο.

Το γεγονός περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο, τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ, τον Αγώνα Δρόμου 3χλμ WIND και έναν Αγώνα 600μ για ΑΜΕΑ και αθλητές Special Olympics.

Όσον αφορά στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο ή τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ της διοργάνωσης, σας καλούμε να δηλώσετε εγκαίρως την εγγραφή σας ώστε να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στους αγώνες αυτούς.  Φέτος η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα έχει θεσπίσει αυστηρά όρια συμμετοχής ως προς τον αριθμό των δρομέων, τα οποία εκτιμάται ότι θα καλυφθούν εντός μερικών μόνο ημερών. Τα όρια αυτά είναι:

Ημιμαραθώνιος: 3.000 δρομείς
Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 3.500 δρομείς

Οι εγγραφές για τους αγώνες αυτούς (Ημιμαραθώνιος & Αγώνας Δρόμου 5χλμ) γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης, www.athinahalfmarathon.gr.

Όσον αφορά στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ WIND, ο οποίος έχει όριο συμμετοχής τους 3.000 δρομείς, οι εγγραφές θα γίνουν μέσω του Δήμου Αθηναίων και θα ξεκινήσουν στις 26 Φεβρουαρίου 2013.

Εγγραφείτε τώρα! Μη χάσετε ούτε μια μέρα! Μη χάσετε την ευκαιρία να είστε μαζί με χιλιάδες άλλους δρομείς στις 31 Μαρτίου 2013 στη Γραμμή Εκκίνησης του αγώνα!

Τμήμα Εγγραφών Ημιμαραθωνίου Αθήνας/ΣΕΓΑΣ Λ. Συγγρού 137
17121 Νέα Σμύρνη, Αττικής
Τηλ: 210 9331113 / 210 9315886
Fax: 210 9331152
Εmail: registrations@athinahalfmarathon.gr & info@athinahalfmarathon.gr
Website: www.athinahalfmarathon.gr

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)