Κυριακή 12 Μαίου 2013 : Τρίαθλο Sprint & Ολυμπιακή Απόσταση στο Αστρος

Την Κυριακή 12-05-2013 η EXECUTIVE SOLUTIONS Μ.Ε.Π.Ε. (εταιρία διοργάνωσης αθλητικών event ) σε συνεργασία με τον Δήμο Β.ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ διοργανώνουν μεγάλο αθλητικό event στην περιοχή του παράλιου Άστρους συνδυασμένων αγωνισμάτων αντοχής σε τρεις διαφορετικές αποστάσεις με τις ονομασίες T.L.P. 25,75 , T.L.P. 51,5

Ένα διαφορετικό event T.L.P. με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας, με κύρια χαρακτηριστικά τις διαδρομές χωρίς υψομετρικά, το πολύ καλό οδόστρωμα και την μηδενική κίνηση. Διαδρομές αγωνιστικής αποθεραπείας μετά το Ναύπλιο που οι νέοι αθλητές μπορούν να αναπτύξουν τις δυνάμεις τους χωρίς άγχος και οι παλαιοί να ‘’σπάσουν’’ όλα τα ρεκόρ.

Δύο αγώνες συνδυασμού κολύμπι, ποδήλατο, τρέξιμο T.L.P. 25,75 & T.L.P. 51,5

Στον αγώνα T.L.P. 25,75 η εκκίνηση θα γίνει απ την παραλία Άστρους και αφού οι αθλητές κολυμπήσουν 750m θα ποδηλατήσουν για 21000m και θα τρέξουν για 6000m τερματισμός με λήξη αγώνα.

Στον αγώνα T.L.P. 51,5 η εκκίνηση θα γίνει απ την παραλία Άστρους και αφού οι αθλητές κολυμπήσουν 1500m θα ποδηλατήσουν για 42000m και θα τρέξουν για 9000m τερματισμός με λήξη αγώνα.

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΤΕΡΕΝ

 

ΛΕΥΚΗ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ T.L.P. 25,75

ΜΠΛΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ T.L.P. 51,5

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΤΕΡΕΝ FLAT ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ

 

ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ T.L.P. 25,75 KAI 6 ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ T.L.P.51,5

ΔΡΟΜΙΚΟ ΤΕΡΕΝ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ

ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, 2 ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ T.L.P. 25,75 ΚΑΙ 3 ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ T.L.P. 51,5

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΤΕΡΕΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΤΕΡΕΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΡΔΟΣ, ΑΨΟΓΟ ΤΕΡΕΝ ‘’ΔΙΚΗ ΜΑΣ’’ ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΛΩΡΙΔΑ ΦΑΡΔΟΥΣ 2 ΜΕΤΡΩΝ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΜΕΤΡΙΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΜΗΚΟΥΣ 50μ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ

  • Σάββατο 11/05, ώρα16.00 με 17.00 αναγνώριση της διαδρομής, 17.00 με 21.00 θα λειτουργεί η γραμματεία και θα είναι ανοικτή (για να ετοιμαστούν οι αθλητές) η ζώνη αλλαγής, μετά κλείνει μέχρι την άλλη μέρα το πρωί.
  • Κυριακή 12/05. Άνοιγμα γραμματείας και ζώνης αλλαγής για όσους ταξιδέψουν αυθημερόν από 07.30 μέχρι 09.00, από 09.00 μέχρι και 09.20 τεχνική ενημέρωση ώρα 09.20 ανακοίνωση των αθλητών, ώρα 09.30 εκκίνηση, ώρα 13.30 απονομές .Στις 14.00 παραθέτει γεύμα πάστα πάρτι ο Δήμος, κλείσιμο των αγώνων.

ΕΚΠΤΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ (ΠΕΙΡΑΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ) ΣΤΟ EVENT ΝΑΥΠΛΙΟY ΣΤΙΣ 28-04-2013.

ΑΤΟΜΙΚΟ T.L.P 25,75: 40ε (ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΝΑΥΠΛΙΟ 5ε)

ΑΤΟΜΙΚΟ T.L.P 51,5 : 60ε (ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΝΑΥΠΛΙΟ 5ε)

ΑΤΟΜΙΚΟ T.L.P. 51,5D: 50ε (ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΝΑΥΠΛΙΟ 5ε)

ΟΜΑΔΙΚΟ T.L.P. 25,75: 50ε (ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΝΑΥΠΛΙΟ 5ε)

ΟΜΑΔΙΚΟ T.L.P. 51,5: 70ε (ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΝΑΥΠΛΙΟ 5ε)
ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Αγωνιστικό πακέτο αθλητή

Α) Αναμνηστικό δώρο από Δ. Β.Κυνουρίας

Β) Αναμνηστικό μετάλλιο και πτυχίο τερματισμού σε ηλεκτρονική μορφή.

Γ) Φωτογραφία τερματισμού.

Δ) Ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Ε) Τροφοδοσία σε νερά κατά την διάρκεια του αγώνα.

ΣΤ) Γεύμα πάστα πάρτι μετά τον αγώνα προσφορά του Δ.Β.Κυνουρίας.

Η) Ειδικά μετάλλια για τους τρεις πρώτους και πρώτες σε κάθε κατηγορία, κύπελλο για τον πρώτο και πρώτη.

Θ) Ειδικά μετάλλια για τους τρεις πρώτους και πρώτες της γενικής, κύπελλο για τον πρώτο και την πρώτη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Έναρξη εγγραφών : 15 – 03 – 2013
  • Κλείσιμο εγγραφών : 10 – 05 – 2013

Εγγραφές και στην γραμματεία.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ

Στο Κολυμβητικό σκέλος: Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να φοράνε κολυμβητικό σκουφάκι καθ όλη τη διάρκεια του σκέλους και μέχρι τη ζώνη αλλαγής του ποδηλάτου. Η κολυμβητική φόρμα είναι προαιρετική, εκτός κι αν οριστεί το αντίθετο από τη διοργάνωση λόγω χαμηλής θερμοκρασίας του θαλασσινού νερού (<23ºC). Απαγορεύεται η χρήση κολυμβητικών γαντιών, παπουτσιών-πεδίλων και κολυμβητικής φόρμας τύπου skin. Τα πλωτά σκάφη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ξεκούραση από τους αθλητές με την προϋπόθεση ότι δεν κινούνται.

Στο Ποδηλατικό σκέλος: Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να φοράνε ποδηλατικό κράνος καθ όλη τη διάρκεια του σκέλους, από τη στιγμή που εγκαταλείψουν την ποδηλατική μπάρα (rack) μέχρι να ξαναφήσουν το ποδήλατο στο ίδιο σημείο, τελειώνοντας την ποδηλασία. Το ποδήλατο πρέπει να είναι τοποθετημένο στα racks είτε από τα handlebars/brakes είτε από τη σέλα. Απαγορεύεται αυστηρά η ποδηλασία εντός της ζώνης αλλαγής και το drafting (ποδηλασία ακριβώς πίσω από προπορευόμενο αθλητή). Το προσπέρασμα γίνεται μόνο από αριστερά ενώ όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των εθελοντών – κριτών για τη δική τους ασφάλεια. Το νούμερο του αθλητή πρέπει να είναι εμφανές καθ’ όλη τη διάρκεια του σκέλους.

Στο Δρομικό σκέλος: Δεν υπάρχει υποχρεωτικός εξοπλισμός κατά το δρομικό σκέλος. Η ενδυμασία εντούτοις πρέπει να εναρμονίζεται με τις καιρικές συνθήκες κατά την κρίση του αθλητή. Έτσι, ένα καπέλο μια ζεστή λιακάδα ή σκούφος και γάντια μια κρύα φθινοπωρινή ημέρα, κρίνονται απαραίτητα για την προσωπική ασφάλεια και προστασία του κάθε αθλητή.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Λάμπρος Κωτσιόπουλος

Ποδηλάτης

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)