Argoman : Δελτίο Τύπου των διοργανωτών

Ο πρώτος μας αγώνας ειναι πλέον γεγονός και παρελθόν. Η ανατροφοδότηση που έχουμε από όλους ήταν πόλη θετική και αυτό μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε και θέτει τον πήχη των προσδοκιών σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από την πρώτη μας φορά.
Η παρουσία των αθλητών σε αυτήν την διοργάνωση ήταν καθοριστική στην επιτυχία της, αλλά τίποτα από όλα αυτά τα όμορφα που ζήσαμε όλοι στις 27 Μαΐου δεν θα είχαν γίνει χωρίς την βοήθεια κάποιων ανθρώπων τους οποίους και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστα και δημόσια για την προσφορά τους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι :

1) Η ”Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας” και ο κ. Βασίλης Ηλιόπουλος. Από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν θερμά αυτήν μας την προσπάθεια και προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους έτσι ώστε όλοι να απολαύσουν έναν ασφαλή πρωτίστως αγώνα. Αυτό το πέτυχαν με   2 διασωστικά σκάφη που μας παρείχαν, 1 κανό, 3 δύτες ασφαλείας, σταθμό πρώτων βοηθειών και φυσικά 30 ακόμα εθελοντές σε κάθε πόστο της διοργάνωσης.

2) Η ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β. Η μοτοσυκλετιστική λέσχη Βόλου συμμετείχε με ενθουσιασμό στο γεγονός και βοήθησε τόσο σε επίπεδο διατήρησης της ασφάλειας και των κανόνων κατά την διάρκεια του αγώνα με 10 εθελοντές μοτοσυκλετιστές, αλλά και προσφέροντας απλόχερα και υλικό απαραίτητο για τους διοργανωτές.

3) Οι απλοί φίλοι, οι οποίοι ταξίδεψαν από μακριά σε πολλές περιπτώσεις και δούλεψαν για πολλές μέρες σκληρά στο παρασκήνιο έτσι ώστε να λειτουργήσουν όλα σαν καλοκαρδισμένο ρολόι.

4) Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Κοπάνας

5)Η διευθυνση αθλητισμου του δημου Βολου και συγκεκριμενα ο προεδρος της και ο διευθυντης της κυριοι Π. Μαβίδης και Γ.Χρήστου αντιστοιχα. Πιστεψαν εξ αρχης και βοηθησαν τοσο με την εμπειρια τους , αλλα και στηριζοντας οικονομικα την διοργανωση.

6) Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και συγκεκριμένα οι κύριοι Διανέλος (αστυνομικός διευθυντής), Χρηστάκης. Επίσης η Τροχαία Βόλου και συγκεκριμένα ο κ. Κονδυλογιαννης (διευθυντης). Τελος το Λιμενικό Σώμα και ο κ. Κανάκης (λιμενάρχης περιφέρειας) και η Δημοτικη Αστυνομια και η κυρία Μπάστη.. Ολες οι αρχες του Βόλου πιστεψαν σε αυτην την διοργανωση και εκαναν τα παντα ωστε να πραγματοποιηθει ο αγώνας με ασφάλεια και χωρις το παραμικρό αρνητικό συμβάν, παρέχοντας απλόχερα ανθρώπινο και μηχανοκίνητο δυναμικό.

7)Οι χορηγοι επικοινωνιας ”ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ”, ”Σπορ FM”, ”Power Fm”, καθως και ο ραδιοσταθμος ”Kiss Fm” που εντυσε με την πολυ ωραια μουσικη του επενδυση την εκδήλωσή μας.

8)Η ”Kassimis Training”, τα καταστήματα ”Cougar Sport” (Βόλος),”Dalavikas Bikes” (Λάρισα), ”Dirt Masters” (Βόλος), ”Athleta Sport Club” (Βόλος), ”Hellenic Cannyoning” (Βόλος),την ψησταριά ”Κ.157” (Βόλος), το ξενοδοχειο ”Montagna Verde” (Πορταριά), τον φυσικοθεραπευτη μας κ. Ι. Ντόβρο (Βόλος), τον γυναικείο συνεταιρισμό Βυζίτσας ”Οι Εσπερίδες”.

9)Τα μουσικα ειδη  ”Κεχαΐδης” για την προσφορα του ηχητικού εξοπλισμου που χρησιμοποιηθηκε στην εκδηλωση.

10) Την εταιρεία χρονομέτρησης ”Championchip”.

 

11) Το περιοδικό Triathlon World.

Καλές προπονήσεις σε όλες και όλους και ραντεβού στις 24 Ιουνίου στον Βόλο!!!

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)