Aquaman DNA Lady

To Aquaman DNA Lady  είναι ένα wetsuit που λειτουργικά αλλά και σχεδιασθεί για να καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών που ασχολούνται με το Τρίαθλο. Το wetsuit έχει όλες τις καινοτομίες που έχει και το αντίστοιχο DNA που προορίζεται για τους άντρες κολυμβητές/ τριαθλητές λαμβάνοντα όμως τις ιδιαίτερες ανατομικές ανάγκες του γυναικείου σώματος.

Το DNA της Aquaman κατασκευάζεται από Yamamoto # 39 με μια σειρά τεχνικών καινοτομιών Aquaman. Αυτό το πολύ εύκαμπτο και εύκαμπτο wetsuit έχει ιδιαίτερη ζήτηση στον τριαθλητικό κόσμο καθώς βελτιώνει την κολυμβητική και τριαθλητική τους απόδοση σε πολύ λογικές τιμές.Το περιλαίμιο είναι ένα καινούργιο “περιστρεφόμενο κολάρο” το οποίο τοποθετεί το μπροστινό μέρος του περιλαίμιου προς τα εμπρός κατά 20 μοίρες και είναι 2 εκατοστά χαμηλότερα επιτρέποντας μεγαλύτερη άνεση και μειώνοντας την είσοδο νερού μέσω της περιοχής κολάρου. Αυτό που θα αισθανθεί η τριαθλήτρια που θα το χρησιμοποιήσει είναι μία άνεση στην περιοχή του λαιμού και ότι δεν την «πνίγει» η στολή, αίσθηση που τυχόν είχε με άλλα wetsuit.Aquaman wetsuits for girls

Aquaman wetsuits

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι το Σύστημα Flash στο πίσω μέρος του λαιμού για να αποφευχθεί το τρίψιμο/ κάψιμο.Το ίδιο το σύστημα βοηθάει επίσης  περαιτέρω στο άνοιγμα του φερμουάρ.Η τεχνογνωσία της Aquaman και το μεράκι του ιδρυτή της Xavier Merian απεικονίζεται στο γεγονός ότι το wetsuit είναι κατασκευασμένο με 17 πάνελ για να δώσει μια κομψή κοπή.Ο κορμός  είναι κατασκευασμένος από # 39 Yamamoto που έχει υποστεί επεξεργασία με SCS και νεοπρένιο Smoothskin στα πόδια (εμπρός και πίσω) και στην πλάτη.Οι ώμοι γίνονται με νεοπρένιο # 39 και το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν Ultraflex στο εσωτερικό για να προσφέρει μεγάλη ευελιξία στην κολυμβήτριαΟι βραχίονες έχουν το “Aero Design Propeller” για να παρέχουν καλύτερη πρόσληψη/ παγίδευσης νερού κατά τη διάρκεια της φάσης του «πιασίματος» του νερούΈλεγχος ισχίου – Υπάρχει κομμάτι με το Compressed Dome Rubbber της Yamamoto το οποίο βοηθά στην σταθεροποίηση του ισχίου.Οπως και σε όλα τα μοντέλα της Aquaman το φερμουάρ στο πίσω μέρος της στολής ανοίγει από το κάτω μέρος προς τα πάνω.

Χαρακτηριστικά:– Σύστημα Flash– Σχεδιασμός κολλάρου χαμηλά– Σύστημα για γρήγορο άνοιγμα (Express System Opening)– Κολάρο μηδενισμού της τριβής (Friction Free Collar)– Εύκαμπτο φερμουάρ για να μην αισθάνεται κάποια πίεση στην πλάτη ο/η κολυμβητής/ -τρια– Έλικα Propeller για παγίδευση νερού και αύξηση του DPS– Flexor– Πολύ εύκαμπτοι καρποί–  Τα μεγέθη έχουν προκύψει με την πολύ μεγάλη εμπειρία της Aquaman ώστε να ικανοποιούν και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες τριαθλήτριες.

e

Height (cm)

Weight (Kg)

XXS

145 – 160

39 – 50

XS

160 – 169

50 – 59

S

170 – 177

59 – 68

M

178 – 183

68 – 77

L

184 – 188

77 – 82

XL

188 – 190

82 – 88

XXL

190 – 195

88

Προδιαγραφές:

– Πάχος: 4,5 χιλιοστά Στήθος και πόδια

– Πάχος: 3mm ωμοπλάτες

– Πάχος: 1,5-2 χιλιοστά μανίκια / ώμους

Τιμή: 349 ευρώ

Εισαγωγή & Διάθεση στην Ελλάδα – Triathlon Lab Athens Hellas

Πληροφορίες : Γιάννης Ψαρέλης – Κινητό 6937170260 & Email : smartsportcoach@hotmail.com

Εξοπλισμός Τριάθλου

Εξοπλισμός Τριάθλου

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Aquaman
Product Name
DNA Lady
Price
EUR 349
Product Availability
Available in Stock

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)