Aquaman DNA Lady

To Aquaman DNA Lady  είναι ένα wetsuit που λειτουργικά αλλά και σχεδιαστικά έχει δημιουργηθεί για να καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών που ασχολούνται με το Τρίαθλο.

Το wetsuit έχει όλες τις καινοτομίες που έχει και το αντίστοιχο DNA που προορίζεται για τους άντρες κολυμβητές/ τριαθλητές λαμβάνοντα όμως τις ιδιαίτερες ανατομικές ανάγκες του γυναικείου σώματος.

Το DNA της Aquaman κατασκευάζεται από Yamamoto # 39 με μια σειρά τεχνικών καινοτομιών Aquaman. Αυτό το πολύ εύκαμπτο και εύκαμπτο wetsuit έχει ιδιαίτερη ζήτηση στον τριαθλητικό κόσμο καθώς βελτιώνει την κολυμβητική και τριαθλητική τους απόδοση σε πολύ λογικές τιμές.

Το περιλαίμιο είναι ένα καινούργιο “περιστρεφόμενο κολάρο” το οποίο τοποθετεί το μπροστινό μέρος του περιλαίμιου προς τα εμπρός κατά 20 μοίρες και είναι 2 εκατοστά χαμηλότερα επιτρέποντας μεγαλύτερη άνεση και μειώνοντας την είσοδο νερού μέσω της περιοχής κολάρου. Αυτό που θα αισθανθεί η τριαθλήτρια που θα το χρησιμοποιήσει είναι μία άνεση στην περιοχή του λαιμού και ότι δεν την «πνίγει» η στολή, αίσθηση που τυχόν είχε με άλλα wetsuit.

Aquaman wetsuits for girls

Aquaman wetsuits

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι το Σύστημα Flash στο πίσω μέρος του λαιμού για να αποφευχθεί το τρίψιμο/ κάψιμο.

Το ίδιο το σύστημα βοηθάει επίσης  περαιτέρω στο άνοιγμα του φερμουάρ.

Η τεχνογνωσία της Aquaman και το μεράκι του ιδρυτή της Xavier Merian απεικονίζεται στο γεγονός ότι το wetsuit είναι κατασκευασμένο με 17 πάνελ για να δώσει μια κομψή κοπή.

Ο κορμός  είναι κατασκευασμένος από # 39 Yamamoto που έχει υποστεί επεξεργασία με SCS και νεοπρένιο Smoothskin στα πόδια (εμπρός και πίσω) και στην πλάτη.

Οι ώμοι γίνονται με νεοπρένιο # 39 και το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν Ultraflex στο εσωτερικό για να προσφέρει μεγάλη ευελιξία στην κολυμβήτρια

Οι βραχίονες έχουν το “Aero Design Propeller” για να παρέχουν καλύτερη πρόσληψη/ παγίδευσης νερού κατά τη διάρκεια της φάσης του «πιασίματος» του νερού

Έλεγχος ισχίου – Υπάρχει κομμάτι με το Compressed Dome Rubbber της Yamamoto το οποίο βοηθά στην σταθεροποίηση του ισχίου.

Οπως και σε όλα τα μοντέλα της Aquaman το φερμουάρ στο πίσω μέρος της στολής ανοίγει από το κάτω μέρος προς τα πάνω.

Χαρακτηριστικά:

– Σύστημα Flash

– Σχεδιασμός κολλάρου χαμηλά

– Σύστημα για γρήγορο άνοιγμα (Express System Opening)

– Κολάρο μηδενισμού της τριβής (Friction Free Collar)

– Εύκαμπτο φερμουάρ για να μην αισθάνεται κάποια πίεση στην πλάτη ο/η κολυμβητής/ -τρια

– Έλικα Propeller για παγίδευση νερού και αύξηση του DPS

– Flexor

– Πολύ εύκαμπτοι καρποί

–  Τα μεγέθη έχουν προκύψει με την πολύ μεγάλη εμπειρία της Aquaman ώστε να ικανοποιούν και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες τριαθλήτριες.

e

Height (cm)

Weight (Kg)

XXS

145 – 160

39 – 50

XS

160 – 169

50 – 59

S

170 – 177

59 – 68

M

178 – 183

68 – 77

L

184 – 188

77 – 82

XL

188 – 190

82 – 88

XXL

190 – 195

88

Προδιαγραφές:

– Πάχος: 4,5 χιλιοστά Στήθος και πόδια

– Πάχος: 3mm ωμοπλάτες

– Πάχος: 1,5-2 χιλιοστά μανίκια / ώμους

Τιμή: 349 ευρώ

Εισαγωγή & Διάθεση στην Ελλάδα – Triathlon Lab Athens Hellas

Πληροφορίες : Γιάννης Ψαρέλης – Κινητό 6937170260 & Email : smartsportcoach@hotmail.com

Aquaman Wetsuit

The DNA is a truly technical and powerful product for swimming offering an excellent quality/ price ratio . 349 €

The DNA is faithful to the philosophy that animates us since 1976: manufacture
high-end products, cut into the best neoprene and equipped with an Advanced and Innovative technology .

Supple and comfortable, its Glide qualities and comfort bring a real gain in terms of performance and pleasure!
It Benefits from the AQUAMAN Collar: Revolving Collar! associated with the Flash System
which reduces the risk of irritation and offers a quick undress.

Its Cup is very sophisticated with 19 neoprene panels allowing a
Precise fit of the suit on the Body

Shoulder flexibility is excellent thanks to Neoprene Yamamoto

Maximum buoyancy ( AQUAMAN concept since 1984 ) of the bust and legs with 4.5mm of neoprene

Chest thickness , Legs, crotch 4.5mm
Neck 2mm/ Shoulders 1.5mm
Fabrication: Glued/ Sewn/ Thermoglued
Dorsal Closure with Inverted Metal Slider
Size Men: XS S M L XL XXL
Sizes Women XS S M L XL

aquman wetsuits

Aquaman Wetsuits

Summary
Aquaman DNA Lady
Article Name
Aquaman DNA Lady
Description
To Aquaman DNA Lady  είναι ένα wetsuit που λειτουργικά αλλά και σχεδιασθεί για να καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών που ασχολούνται με το Τρίαθλο. Το wetsuit έχει όλες τις καινοτομίες που έχει και το αντίστοιχο DNA που προορίζεται για τους άντρες κολυμβητές/ τριαθλητές λαμβάνοντα όμως τις ιδιαίτερες ανατομικές ανάγκες του γυναικείου σώματος. Το DNA της Aquaman κατασκευάζεται από Yamamoto # 39 με μια σειρά τεχνικών καινοτομιών Aquaman. Αυτό το πολύ εύκαμπτο και εύκαμπτο wetsuit έχει ιδιαίτερη ζήτηση στον τριαθλητικό κόσμο καθώς βελτιώνει την κολυμβητική και τριαθλητική τους απόδοση σε πολύ λογικές τιμές. Το περιλαίμιο είναι ένα καινούργιο "περιστρεφόμενο κολάρο" το οποίο τοποθετεί το μπροστινό μέρος του περιλαίμιου προς τα εμπρός κατά 20 μοίρες και είναι 2 εκατοστά χαμηλότερα επιτρέποντας μεγαλύτερη άνεση και μειώνοντας την είσοδο νερού μέσω της περιοχής κολάρου. Αυτό που θα αισθανθεί η τριαθλήτρια που θατο χρησιμοποιήσει είναι μία άνεση στην περιοχή του λαιμού και ότι δεν την «πνίγει» η στολή, αίσθηση που τυχόν είχε με άλλα wetsuit.
Author

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.