Anima Club

Το Swim, Bike & Run Seminar & Clinic θα φιλοξενηθεί στο Anima Club (www.animaclub.gr) στην Λάκκα Αναβύσσου. Ενας εξαιρετικός πολυχώρος κατάλληλος για όλη την οικογένεια.

Η αίθουσα που θα φιλοξενήσει τις παρουσιάσεις είναι μίνιμαλ στα χρώματα του ξύλου με άπλετο φως να εισχωρεί στο εσωτερικό της λόγω της ύπαρξης γυαλιού περιμετρικά.

Η αίθουσα έχει θέα από την μία πλευρά την πισίνα που θα διεξαχθούν τα πρακτικά της κολύμβησης και από την άλλη τον Σαρωνικό.

Η πισίνα είναι κατάλληλη για ασκήσεις τεχνικής και ασκήσεις open water. Το πρακτικό της κολύμβησης θα γίνει με την χρήση wetsuit.

Υπάρχει κλειστός παιδότοπος για τα παιδιά όπου εκεί μπορούν να απασχοληθούν τα παιδιά και οι συνοδοί που δεν θα παρακολουθήσουν την ημερίδα.

Είναι χρήσιμο να αναφέρουμε ότι υπάρχουν και αποδυτήρια για τους αθλητές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσοι συμμετέχουν στην ημερίδα.

Φυσικά και υπάρχουν αρκετές θέσεις πάρκινγκ ακριβώς έξω από την είσοδο του πολυχώρου.

Υπάρχουν επίσης

  • 3 εξαιρετικής ποιότηταςγήπεδα beach volley,
  • 5  γήπεδα τέννις,
  • γήπεδο ποδοσφαίρου κατάλληλο και για 11Χ11,
  • τραπέζια πίνγκ πόνγκ και μπιλιάρδου.

 

 

Δελτί Τύπου των Ιδιοκτητών του Χώρου

Anima Club

“Με φόντο το υπέροχο γαλάζιο του Σαρωνικού, το ANIMA CLUB είναι ο ιδανικός χώρος για κάθε είδους εκδηλώσεις. Σε μία έκταση είκοσι στρεμμάτων, όπου το σύγχρονο desgin συναντά το φυσικό περιβάλλον και η πολυτέλεια την απλότητα, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που έχει ονειρευτεί για τη δική του μοναδική στιγμή.

Ο ειδυλλιακός χώρος της πισίνας, που παντρεύει με κομψότητα στοιχεία όπως την πέτρα, το ξύλο, το γκαζόν, τους φοίνικες και την μαγευτική θέα στην θάλασσα είναι κατάλληλος για να χαλαρώσετε τόσο εσείς όσο και η οικογενειά σας.

Κοντά σε αυτό το εντυπωσιακό σκηνικό, βρίσκεται μια πραγματικά διαφορετικής αισθητικής αίθουσα με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και ξεχωριστή διακόσμηση. Με το επιβλητικό μπαρ στην μία άκρη και το μίνιμαλ τζάκι στην άλλη ο χώρος αυτός πραγματικά σας δημιουργεί μια lounge διάθεση που θα αφήσει μια αξέχαστη εμπειρία.

Στην διάθεση σας επίσης είναι: 5 γήπεδα τέννις, 3 beach volley, 9×9 γήπεδο ποδοσφαίρου, παιδότοπος 2.500 τ.μ., 2 deck για τα παιδιά καθώς και μία δεύτερη εσωτερική αίθουσα που λειτουργεί και ως καφέ και εξυπηρετεί κυρίως τους αθλητικούς χώρους και τον παιδότοπο.

Περιμένουμε, λοιπόν, να σας υποδεχτούμε και να σας ξεναγήσουμε στον πολυχώρο μας”.

 

Cafe

“Ο πολυχώρος AnimaClub είναι το Ιδανικό, Ατμοσφαιρικό, Νεανικό, Μεγαλειώδες και Αναζωογονητικό μέρος για εσάς, την οικογένεια σας, τους φίλους σας αλλά και τους συνεργάτες σας.

Νιώστε στο απόλυτο την ειδυλλιακή ομορφιά του φυσικού περίγυρου βουνών και ιδιαίτερα του Σαρωνικού κόλπου, ενώ απολαμβάνετε ένα coctail στο εξαιρετικό μας cafe, ή χαλαρώνετε κολυμπώντας στην όμορφη πισίνας μας!”


Πισίνα

“Νιώστε στο απόλυτο την ειδυλλιακή ομορφιά του φυσικού περίγυρου βουνών και ιδιαίτερα του Σαρωνικού κόλπου, ενώ απολαμβάνετε ένα coctail στο εξαιρετικό μας cafe, ή χαλαρώνετε κολυμπώντας στην όμορφη πισίνας μας!

Ο χώρος της πισίνας που παντρεύει με κομψότητα στοιχειά όπως την πέτρα, το ξύλο, το γκαζόν, τους φοίνικες και την μαγευτική θέα στη θάλασσα”.

Παιδότοπος

Στον πολυχώρο του AnimaClub θα βρείτε και τον παιδότοπο Animakid για τους μικρούς μας φίλους.

Ο μεγάλης έκτασης παιδότοπος με δύο decks που μοιράζονται 2.500 τ.μ. αποτελεί το ιδανικότερο μέρος για τα παιδιά, όπου μπορούν να παίξουν, να κάνουν νέους φίλους, να διασκεδάσουν ακόμα και να διοργανώσουν τα παιδικά τους πάρτυ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που λειτουργεί και ως café για τους γονείς.

Στο χώρο αυτό θα βρείτε παιχνίδια για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες π.χ. τραμπολίνο, φουσκωτά παιχνίδια, κ.ά.

Ο παιδότοπος μας υπόσχεται να ενθουσιάσει τα παιδιά σας!

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)