Adidas Open Run

Μετά το κέντρο της Αθήνας και την Παραλία Φαλήρου, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 runners, η πιο fun παρέα της πόλης ανεβαίνει βόρεια.

Φόρεσε την πιο stylish διάθεσή σου και έλα να απολαύσεις το τρέξιμο με την παρέα σου, με super διάθεση και πολύ στυλ! Στο 3ο adidas Open Run της χρονιάς τρέχεις φορώντας το αγαπημένο σου running outfit, αυτό που νιώθεις ότι σου πάει και σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα! Στο σημείο συνάντησης, θα σε περιμένει Fashion Team για να σου δώσει τα απαραίτητα tips αλλά και να σε βοηθήσει να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου χρώματα και σχέδια ώστε να νιώθεις όμορφα σε κάθε σου βήμα! Οι runners με τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις που θα επιλεχθούν από το Fashion Team, θα κερδίσουν adidas running outfits!

 

Ειδικά οι συμμετέχοντες του 3ου adidas Open Run της χρονιάς που θα παραδώσουν το bib τους στο καταστήματα adidas στην Αθήνα, θα μπορούν να αποκτήσουν adidas running εξοπλισμό αλλά και προϊόντα της σειράς adidas by Stella McCartney, σε special prices, από την έναρξη του Open Run στις 28.05 στις 19:00 μέχρι και την Παρασκευή 30 Μαΐου, αποκλειστικά στα καταστήματα adidas στην Αθήνα.

 

Summary
Adidas open run
Article Name
Adidas open run
Description
Η εκκίνηση του 3ου adidas Open Run της χρονιάς, με θέμα #BoostAthens with style, θα δοθεί στον προαύλιο χώρο του Golden Hall στο Μαρούσι, την Τετάρτη 28 Μαΐου στις 19:00 (προσέλευση 17:30 ως 18:30). Η διαδρομή θα διασχίσει το ΟΑΚΑ ενώ στο χώρο της εκκίνησης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα συλλογή ρούχων running αλλά και την τεχνολογία BOOST που έφερε την επανάσταση στο τρέξιμο.
Author

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)