Ημιμαραθώνιος Ακρόπολις : Συνεχίζονται οι εγγραφές

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Ημι-Μαραθώνιο. Παρασκευή και Σάββατο στον «Φωκιανό»

Την Κυριακή στις 09.00 θα δοθεί η εκκίνηση  του διεθνούς αγώνα Ημι-Μαραθωνίου δρόμου «ΑΛΡΟΠΟΛΙΣ» και των άλλων αγώνων δρόμου, 8χλμ, 3χλμ και 700μ για ΑΜΕΑ, αλλά και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ημι-Μαραθωνίου.

Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος της Αθήνας (Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας) δημιούργησαν ένα καινούργιο ετήσιο θεσμό Αγώνων δρόμου στον οποίο αναμένεται στην πρώτη φετινή διοργάνωση να λάβουν μέρος χιλιάδες δρομείς κάθε ηλικίας.

 

Το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή είναι τεράστιο και οι σχετικές υπηρεσίες του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθήνας συνεχίζουν να δέχονται αιτήματα συμμετοχής. Ετσι οι εγγραφές θα συνεχιστούν την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαΐου στο Γυμναστήριο «Ι. Φωκιανός» Βασιλίσσης Όλγας 1 (απέναντι από τα προπύλαια του Καλλιμάρμαρου) όπου θα λειτουργεί το κέντρο εγγραφών των αγώνων.

 

Αναλυτικά το κέντρο εγγραφών στον «Φωκιανό» θα λειτουργεί ως εξής:

 

Για τον Ημιμαραθώνιο και τα 8χλμ

18-19.5.2012 από 10:00- 20:00

Προσοχή :

την Κυριακή 20/05/12 δεν θα γίνονται εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο και τα 8 χλμ.

 

 

Για τα 3 χλμ

Από 18/05/12 ημέρα Παρασκευή μέχρι 19/05/12 ημέρα Σάββατο, από 10:00 έως 20:00 στο Γυμναστήριο «Ι Φωκιανός» όπου θα λειτουργεί το κέντρο εγγραφών των αγώνων.

Προσοχή την Κυριακή 20/05/12 θα γίνονται εγγραφές για τον αγώνα των 3 χλμ στα σταντ του ΟΠΑΝ/ΔΑ στην Πλατεία Καραϊσκάκη απέναντι από το Παναθηναϊκό στάδιο (Βασ. Κωνσταντίνου και Ηρώδου Αττικού) μόνο από τις 08.00΄έως τις 10.00΄.

Γραφείο Τύπου στον «Φωκιανό»

Στο γυμναστήριο «Ιωάννης Φωκιανός» (απέναντι από τα προπύλαια του Καλλιμάρμαρου) θα λειτουργήσει το γραφείο Τύπου που θα είναι στη διάθεση των εκπροσώπων των ΜΜΕ την Παρασκευή 18/5 και το Σάββατο 19/5 από 10:00 μέχρι 20:00.

Εκεί θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες διαπίστευσης αλλά και να ζητήσουν πληροφορίες γύρω από την διοργάνωση.

 

Την Κυριακή το πρωί θα δοθεί η εκκίνηση (09.00) στα προπύλαια του Καλλιμάρμαρου και μετά μπροστά στο Ζάππειο Μέγαρο για να υποδεχτούμε του νικητές και όλους τους τερματίζοντες.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)