9th International Open Water Swimming, Vouliagmeni – Τελικές οδηγίες & λίστα συμμετεχόντων

Ωρα προσέλευσης

Για να μην υπάρξει καθυστέρηση στις ώρες εκκίνησης παρακαλούνται οι αθλητές να προσέλθουν στην γραμματεία του αγώνα όχι αργότερα από τις 10:00

Ωρα εκκκίνησης

11:00 – Αγώνας Παιδιών

11:15 – Αγώνας 1000 μέτρων

11:30 – Αγώνας 3500 μέτρων

 

Διαδρομές αγώνων

Αγώνας 1000 μέτρων : Από τις εγκαταστάσεις του ΝΟΒ προς τον μώλο του ΝΟΚΒ και επιστροφή

Αγώνας 3500 μέτρων : Τριγωνική διαδρομή με δύο στροφές των 1750 μέτρων (αριστερόστροφα) . Η διαδρομή θα γίνει αντίθετα από τον περσινό αγώνα. Από τις εγκαταστάσεις του ΝΟΒουλιαγμένης προς την «γέφυρα» (έξω από την λίμνη της Βουλιαγμένης). Στο σημείο υπάρχει ήδη μία κίτρινη σημαδούρα (είναι η πιο απομακρυσμένη σημαδούρα).  Στην συνέχεια οι αθλητές θα κινηθούν παράλληλα προς τις κίτρινες σημαδούρες και θα κατευθυνθούν προς τον μώλο του ΝΟΚατοίκων Βουλιαγμένης. Θα περάσουν από έξω μία σημαδούρα και θα κατευθυνθούν προς τον όμιλο όπου υπάρχει σημαδούρα (δύο μέτρα από την γλίστρα). Αφού ολοκληρώσουν την πρώτη στροφή θα ξεκινήσουν την δεύτερη.

Στο σημείο ολοκλήρωσης της πρώτης στροφής μπορούν να πιουν νερό ή ισοτονικό διάλυμα που θα τους δώσουν οι προπονητές τους συγγενείς τους.

Προσοχή  : Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμά τους να μεταβάλλουν την διαδρομή και τυχόν τις αποστάσεις του αγώνα λόγω σχετικών οδηγιών του λιμεναρχείου ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα συμβάλει στην προστασία της ασφάλειας των αθλητών. Αύριο το πρωί θα ανακοινωθούν από τους διοργανωτές οι τελευταίες οδηγίες.

Μέτρα ασφαλειας : Οι διοργανωτές έχουν λάβει κάθε δυνατό μέτρο ασφάλειας έχοντας ναυαγοσωστικά σκάφη, γιατρούς και επανδρωμένο ιατρείο. Φυσικά και είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον τοπικό λιμενικό σταθμό ώστε να εξασφαλιστεί στο μέγιστο η ασφάλεια των αθλητών.Εάν ένας αθλητής αισθανθεί αδιαθεσία θα πρέπει να σηκώσει το χέρι του και να γνέψει προς τα σωστικά σκάφη. Σχεδόν σε όλη την διαδρομή υπάρχουν σημαδούρες στις οποίες μπορεί ο αθλητής να ακουμπήσει εάν αισθανθεί αδιαθεσία. Δεν θα υπάρξει ακύρωση μόνο εάν ο αθλητής εσκεμμένως χρησιμοποιεί σταθερά ή πλωτά μέσα για την προώθησή τους μέσα στο νερό Ο κάθε αθλητής συμμετέχει έχοντας υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση ότι είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και μπορεί να ολοκληρώσει αυτή την δοκιμασία.

 

Σκουφάκια κολύμβησης Προτείναμε στους διοργανωτές να έχει ο κάθε τριαθλητής τον αριθμό του στο σκουφάκι κολύμβησης του, καθώς δεν μπορεί να σημειωθεί ο αριθμός στον ώμο, και αυτό έγινε αποδεκτό.

 

 

Τελική Λίστα Συμμετεχόντων

Αθλητές για 3.500

151 ) ΣΑΚΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  Χ

152) ΚΑΤΣΟΥΜΠΑ ΜΑΡΙΝΕΤΑ  Χ

153)ΚΑΜΠΑΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  Χ

154) ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΡΗΣ  Χ

155) ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ  Χ

156) ΓΙΑΝΙΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  Χ

157) ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ  Χ

158)ΒΑΚΙΡΤΖΙΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  Χ

159)ΚΟΜΜΑΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ  Χ

160) ΨΑΡΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  Χ

161)ΓΚΟΤΖΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ  Χ

162) ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ  Χ

163)ΣΑΡΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ   Χ

164)ΚΑΡΑΤΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ  Χ

165) ΡΟΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

166) ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ  Χ

167) ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ

168) ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ   Χ

169)ΜΠΑΜΠΑΝΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ   Χ

170)ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

171)ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

172) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΘΕΟΦΑΝΗΣ

173) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

174) ΣΤΑΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

175) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

176) ΣΤΙΝΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

177) ΡΙΓΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

178) ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ

179) ΑΛΕΞΙΟΥ ΝΤΕΝΥ

180) ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΝΤΥ

181) ΚΟΥΜΑΡΓΙΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

182) ΑΛΥΦΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

 ΓΙΑ ΤΑ 1.000 ΜΕΤΡΑ

ΓΑΛΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

JOD MITCHELL

ΣΠΥΡΙΔΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΔΟΥΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ    Χ

ΜΠΙΛΙΩΝΗΣ ΘΕΜΗΣ  Χ

Σημείωση : Μας ενημέρωσαν οι διοργανωτές ότι οι αριθμοί των τριαθλητών (180-190) που θα κολυμπήσουν τα 1000 μέτρα δεν ισχύουν. Θα τους δωθούν άλλοι αριθμοί αύριο το πρωί.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)